Clinic

Brand ambassadors, de echte influencers!

Datum en locatie:
Leusden
09:30 - 11:30 uur

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic ‘Brand ambassadors, de echte influencers!' door Remas Haverkamp op vrijdag 15 november 2019 van 09.30 – 11.30 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Is het niet de droom van elke marketeer om mensen aan je te verbinden die met liefde over je merk of producten praten, je aanbevelen bij anderen en zelfs content voor je gaan maken? 

Waarom is de inzet van merkambassadeurs nu zo belangrijk voor je merk of organisatie? Niet alleen kopen zij meer producten en zijn bereid meer ervoor te betalen, maar vertellen en delen ook hun persoonlijke ervaringen op sociale media. Ze versterken en verdedigen je online reputatie. Ze creëren meerwaarde voor je merk of organisatie!

Wat gaan we behandelen in deze clinic?

  • Hoe zet je een brand ambassadors programma op, wat zijn de voor- en nadelen, hoe stel je KPI’s en hoe meet je resultaten. 
  • We laten je zien wat de voordelen zijn van de inzet van ambassadeurs en wat mogelijke valkuilen zijn.
  • Hoe bepaal en selecteer je de ambassadeurs die het beste bij je merk of organisatie passen en hoe laat je je programma groeien.
  • Wat zijn de voor en nadelen van het werken met personalities/celebrities, social influencers, brand advocates en fans als ambassadeurs.
  • Hoe compenseer je je ambassadeurs voor hun activiteiten.
  • We laten zien met brand ambassadors cases hoe succesvol (inter)nationale  merken zijn met hun programma?
  • Tenslotte ga je aan de slag met een roadmap van een brandambassadors programma voor je merk of organisatie.

Na het volgen van deze clinic zie je het belang van een succesvol brand ambassadors programma. Je kan met collega’s delen hoe een brand ambassadors programma kan bijdragen aan de marketing en sales van je organisatie. En gaan starten met de opzet van een ambassadeursprogramma voor je merk of organisatie. 

Over de spreker

Het verbinden van mensen met merken, al meer dan 10 jaar is dat de passie van Remas Haverkamp. Als oprichter van Brandambassadors en met een achtergrond in marketing, communicatie, en ervaring aan bureauzijde, heeft hij zich met zijn agency Brandambassadors gespecialiseerd in het creëren van de perfect match met merken en ‘passionate, powerful & trustable people’, de brand ambassadors.

Aanmelden

Kom op vrijdag 15 november 2019 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 – 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden.

  • Inloop vanaf 9.10 uur
  • Deelname aan de clinic is gratis
  • Indien je na aanmelding toch niet aanwezig kunt zijn, ontvangen wij graag je afmelding via info@beeckestijn.org
broodje carriere