Clinic

Brand appeal: hoe mix ik een verleidelijk merk?

Datum en locatie:
Live-stream


Wat is het kloppende hart van jouw merk? Ontdek het tijdens de gratis clinic 'Brand appeal: hoe mix ik een verleidelijk merk?' op vrijdag 10 september van 14:00 - 15:30 uur.

Sommige merken voelen gewoon beter dan andere merken. Hoe kan dat (en hoe verleidelijk is JOUW merk)? Onderzoek leert ons dat 'hoewel we denken dat de keuze die we maken sterk afhankelijk is van eigenschappen en voordelen, komt het allemaal op één ding neer: hoe voel ik me hierbij?' Dat geldt voor klanten én het geldt voor de eigen medewerkers; de interne ambassadeurs. Hoe beter een merk onze drijfveren aanspreekt, hoe beter het merk voelt en hoe verleidelijker het merk is. Het maakt ons gelukkig! Merkverleiding (brand appeal) komt uit de koker van Kim Cramer en Alexander Koene.

Wil jij weten wat merkverleiding en positieve werkculturen met elkaar te maken hebben? Dan is deze clinic voor jou. Wil je weten hoe je in organisaties een rijke dialoog over purpose en het merk kunt stimuleren zowel intern als extern? Dan mag je deze clinic niet missen! Zeer interessant voor marketeers, HR professionals, leidinggevenden en changemakers.

Wat kun je verwachten? 

Spelenderwijs laten Michael Cortino en Carmen Phillips je al doende kennismaken met de daarop gebaseerde 23plusone methode: een methode waarmee je op speelse en laagdrempelige wijze de emotionele drijfveren van mensen kunnen worden bovengehaald. Ontdek het kloppende hart van jouw merk en hoe het nog verleidelijker kan worden!

In deze interactieve en speelse clinic komt het volgende aan bod:

  • Achtergrond en toepassing van emotive branding en brand appeal (merkverleiding)
  • Kennismaking Purpose Discovery Framework, 23plusone methode en tooling

Over Michael Cortino

Michael Cortino is bij BR-ND People gefascineerd geraakt door hoe je mensen kunt stimuleren om positieve impact te maken door ze te verbinden op gemeenschappelijke betekenis.
Naast het begeleiden van merk- en cultuurprojecten is hij community lead van 23plusone Friends, fanatiek sporter en
voetbalcoach.

Michael Cortino

Over Carmen Philips

Carmen Phillips is oprichter van On Purpose Management. Brits met een vleugje Spaans, en een enthousiaste adviseur en trainer met ruim 20 jaar werkervaring op het snijvlak van purpose, leiderschap en klantbeleving. Carmen is als docent verbonden aan post-master en post-HBO opleidingen van Beeckestijn Business School. On Purpose is een 23plusone Licensed Friend en onderdeel van een internationaal netwerk van gelijkgestemde professionals die zinvolle business creëren door positief gedrag.

Carmen Philips

Gratis aanmelden

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 14:00 tot 15:30 uur 
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie
  • Na afloop van de clinic ontvang je de presentatie in je mailbox.

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.