Clinic

Brand appeal: hoe mix ik een verleidelijk merk?

Datum en locatie:
09:30-11:30 uur
Leusden

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic ‘Brand appeal: hoe mix ik een verleidelijk merk?' door Carmen Phillips op vrijdag 13 december 2019 van 09:30-11:30 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Hoe mix je een verleidelijk merk?

Sommige merken voelen gewoon beter dan andere merken. Hoe kan dat (en hoe verleidelijk is JOUW merk)? Onderzoek leert ons dat 'hoewel we denken dat de keuze die we maken sterk afhankelijk is van eigenschappen en voordelen, komt het allemaal op één ding neer: hoe voel ik me hierbij?' Dat geldt voor klanten én het geldt voor de eigen medewerkers; de interne ambassadeurs. Hoe beter een merk onze drijfveren aanspreekt, hoe beter het merk voelt en hoe verleidelijker het merk is. Het maakt ons gelukkig! Merkverleiding (brand appeal) komt uit de koker van Kim Cramer en Alexander Koene.

Wat kun je verwachten? 

Spelenderwijs laat Carmen Phillips je al doende kennismaken met de daarop gebaseerde 23plusone methode: een methode waarmee je op speelse en laagdrempelige wijze de emotionele drijfveren van mensen kunnen worden bovengehaald. Ontdek het kloppende hart van jouw merk en hoe het nog verleidelijker kan worden!

 In deze interactieve en speelse clinic komt het volgende aan bod:

  • Emotive branding en brand appeal (merkverleiding)
  • Kennismaking Purpose Discovery Framework, 23plusone methode en tooling
  • 23plusone oefening: in groepjes 23plusone uitproberen
  • Trinity challenge: in groepjes een merk mixen in de praktijk

Over Carmen Phillips

Carmen Phillips is oprichter van On Purpose Management en is een gepassioneerde business coach en trainer met ruim 20 jaar werkervaring op het snijvlak van purpose, leiderschap en customer experience. Zij is aan Beeckestijn Business School en Nima verbonden als docent. On Purpose is een 23plusone Licensed Friend en onderdeel van een internationaal netwerk van gelijkgestemde professionals die zinvolle business creëren door positief gedrag.

Aanmelden

Kom op vrijdag 13 december 2019 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09:30 - 11:30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden.

  • Inloop vanaf 09:10 uur
  • Deelname aan de clinic is gratis
  • Indien je na aanmelding toch niet aanwezig kunt zijn, ontvangen wij graag je afmelding via info@beeckestijn.org