Clinic

Business Design: Verbind de wereld van Design met de Business

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de clinic 'Business Design: Verbind de wereld van Design met de Business' door Sabine Croes.
Let op: deze clinic is verplaatst van locatie naar online via live-stream

Business Design

De afgelopen jaren is de rol van Business Designer in opkomst: iemand die de design mindset en methodes combineert met business tools om een business probleem op te lossen. Business Design gaat over waardecreatie. Je creëert oplossingen die zowel aantrekkelijk zijn voor de eindgebruiker, als ook efficiënt te maken zijn en iets opleveren voor de organisatie. Hierbij kijk je niet alleen naar losse producten en diensten, maar naar je organisatie in zijn geheel. Zo zorg je ervoor dat je je organisatie kan onderhouden, heruitvinden, en laten groeien.

Business Design verbindt de belevingswereld van de eindgebruiker met die van de business. Vanuit de behoefte van de eindgebruiker worden succesvolle innovaties ontworpen die waarde creëren en zorgen voor competitief voordeel. Dit kan gaan over het aanscherpen van bestaande producten en diensten maar ook over het ontwerpen van geheel nieuwe businessmodellen.

Wat kun je verwachten?

In deze clinic laat ik je zien hoe je de Design mindset toepast op je business. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • De kernelementen van Business Design als discipline
  • De verhouding tussen het ecosysteem waar je je in bevindt, je strategie en je producten en diensten
  • Waar aantrekkelijkheid, levensvatbaarheid en maakbaarheid samenkomen
  • Verschillende business model innovation tactics die je kan inzetten om jouw business model te verbeteren
  • Experimenteren en het werken met assumpties

Voor wie?

Deze clinic is interessant voor iedereen die zich bezig houdt met het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten, of het aanscherpen van huidige. Bijvoorbeeld Innovatie, Business strategy, Product & proposition management, Customer Experience, Customer Intelligence en Digital. 

Over Sabine Croes

De clinic wordt gegeven door Sabine Croes, partner bij Perspective. Sabine begeleidt innovatie en vernieuwingstrajecten bij diverse organisaties, waaronder ABN AMRO,  Eneco, Rabobank en UWV. Ze helpt teams bij het komen tot oplossingen die nieuwe waarde creëren voor eindgebruikers én de organisatie. 

Sabine Croes

GRATIS AANMELDEN

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic is te volgen via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

 

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.