Clinic

Churn voorspellen en verlagen d.m.v Data Science

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Data Science clinic : Churn voorspellen en verlagen d.m.v data science" door Alexander Mik. 

Data science 

Ieder bedrijf is op zoek naar nieuwe klanten, maar het behouden van de bestaande klanten wordt vaak vergeten. Door deze strategieën zijn er veel klanten die vaak switchen van bedrijf. Alleen het behouden van bestaande klanten is goedkoper (en dus rendabeler) dan het aantrekken van nieuwe klanten. Benieuwd hoe je dit kunt doen? Wij laten het je zien, door slim gebruik te maken van data. 

Wat kun je verwachten? 

Tijdens de clinic vertellen we je: 

  • Waarom churn belangrijk is 

  • Hoe je churn kunt voorspellen door slim gebruik te maken van je data 

  • Wat je nodig hebt om zelf te beginnen 

Voor wie is deze clinic interessant? 

De clinic is bedoeld voor mensen die geinteresseerd zijn in marketing en/of sales, zodat zij kunnen zien hoe je er uit een data-oogpunt gekeken kan worden naar churn. Anderzijds is het ook interessant voor mensen die meer willen leren over het onderwerp data science, omdat dit een praktische use-case is die zal worden uitgelegd. 

 

Over alexander

De clinic wordt gegeven door Alexander Mik. Alexander is Team Lead Data Science bij Rockfeather. Alexander helpt klanten bij vraagstukken rondom data science en data visualizatie. Dit doet hij met tools als Tableau, Alteryx, Microsoft Azure Machine Learning en Python. 

Clinic met Alexander Mik over Data

Aanmelden

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 14:00 tot 15:30 
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.