Clinic

Contentstrategie: overtuig jouw doelgroep in de think fase

Datum en locatie:
Live-stream

Clinic terugkijken?

Heb je de clinic gemist? Niet getreurd! Je kunt deze clinic nu terugkijken op de Beeckestijn Knowledge Hub. Ontdek hoe je de impact van content in de think-fase kunt vergroten!

Clinic terugkijken ›

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Contentstrategie: overtuig jouw doelgroep in de think fase” door Stephan van Velthoven en Robert Schueler.

Vergroot de impact in de mid funnel met inhoudelijke content

Weet jij als marketeer waar in de funnel de meeste kansen liggen om te groeien en hierop jouw content te optimaliseren?

Hoe overtuig je mensen als ze eenmaal je merk kennen om echt je merk te gaan overwegen en beter over jouw merk te gaan denken? Dat doe je het beste in de mid funnel. In de Think fase.

De mid funnel vult het gat tussen kennen en kopen. Hierbij speelt overtuigende en geloofwaardige content die voorziet in behoeften een belangrijke rol.

Veel reclamemakers en reclame-onderzoekers zeggen dat merkenbouw een kwestie is van de lange adem en blijven dezelfde korte, vluchtige boodschap maar herhalen. Wij onderzoeken de impact van content en zien in onze cases dat goede inhoudelijke content je merk of propositie veel sterker kan maken en ook in staat is om conversie te stimuleren.

Wat kun je verwachten?

  • Inzichten uit onze benchmarkdata met meer dan 100 cases dat je met goede inhoudelijke content echt stevig aan je merkimago en merkoverweging kan bouwen.
  • Hoe je de KPI’s van content kunt meten en optimaliseren.
  • Welke cases goed scoren in de mid funnel en waarom?

In de clinic worden resultaten van recent kwantitatief en kwalitatief onderzoek gedeeld.

Voor wie is de clinic interessant?

De clinic is interessant voor iedereen die in zijn dagelijkse werk met merken en content marketing bezig is: merkenbouwers, contentstrategen en content creators, content & online marketeers en marketing specialisten en onderzoekers.  

Over de sprekers

Stephan van Velthoven en Robert Schueler hebben in 2019 het bureau Return on Content opgericht. Ze leggen de focus op hoe je de merkimpact van content kunt meten én hoe je je content kunt optimaliseren. Return on Content werkt voor grote merken als VodafoneZiggo, ANWB, Zilveren Kruis en KWF. Beiden hebben meer dan 20 jaar ervaring in onderzoek en onder meer gewerkt bij Ipsos.

Stephan van Velthoven en Robert Schueler

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.