Clinic

Creëer een waarde gedreven werkklimaat met internal branding

Datum en locatie:
Online

Op vrijdag 1 maart organiseren wij de gratis online clinic “Creëer een waarde gedreven werkklimaat met internal branding”, gegeven door Alisa Post.

weet jij de waarden van jouw organisatie?

Ieder bedrijf heeft ze: waarden. Lang niet ieder bedrijf benut ze ook. Staan jullie waarden netjes geformuleerd in een boekje en slingert dat boekje ergens in een la rond? Jullie zijn de enige niet. Terwijl het werken vanuit waarden voor medewerkers veel inspiratie kan geven en in de buitenwereld onderscheidingskracht biedt.

In deze clinic leer je wat internal branding jullie organisatie kan opleveren en hoe je vanuit een ‘medewerker first’ uitgangspunt collega’s helpt om bij te dragen aan de organisatiedoelen. Je krijgt een helder zicht op factoren die van invloed zijn op jullie organisatiecultuur. De clinic combineert voorbeelden uit de praktijk met theoretische inzichten en recente onderzoeksuitkomsten. Meld je gratis aan en verzeker jezelf van handvatten om als communicatie- en/of HR-professional -samen met directie- een waarde gedreven werkklimaat te creëren waarin medewerkers de verwachtingen van klanten niet alleen waarmaken, maar zelfs overtreffen.

WAT KaN JE VERWACHTEN

Tijdens de clinic leer je hoe je met internal branding een werkklimaat creëert waarin jullie medewerkers de waarden als leidraad gebruiken en zo zorgen voor een sterke reputatie.

  • Inzicht in succesfactoren internal branding
  • Ontdek de kracht van waarden
  • Zo ga je van waarden naar concreet gedrag
  • Invloed organisatiecultuur
  • Waarde gedreven leiderschap
  • Inspirerende praktijkvoorbeelden
Alisa Post - Clinic spreker

Over alisa

Alisa Post is oprichter en eigenaar van Buro Dirigo. Dit Haarlemse bureau bestaat binnenkort 20 jaar en combineert inzichten uit marketingcommunicatie- en organisatiemanagement in internal branding trajecten. Alisa adviseert en begeleidt organisaties rond het ontwikkelen van ‘kracht van binnenuit’. Ze heeft veel ervaring met het ontwikkelen en implementeren van strategieën voor interne communicatie en alignment.

Praktische informatie

  • De sessie vindt plaats op vrijdag 1 maart en duurt van 09:30 tot 11:00 uur
  • De sessie is online te volgen. Voorafgaand ontvang je een e-mail met inloggegevens

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Dat weten we meestal pas kort van tevoren. Bij de start van de clinic zullen we dit communiceren.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.