Event

Customer Experience Trends & Winners 2024

Datum en locatie:
Live-stream

EVENT TERUGKIJKEN?

Heb je het event gemist? Niet getreurd! Je kunt de trendsessie binnenkort terugkijken op de Beeckestijn Knowledge Hub.

Wat zijn de belangrijkste customer experience trends van dit jaar? Sonja Stalfoort licht ze graag toe tijdens het gratis online event op 15 mei 2024. En wie wordt de Customer Experience Professional 2024? Leer van de cases van de drie genomineerden die tijdens dit event hun customer experience plannen presenteren.

Customer experience trends 2024

Customer experience (CX) is uitgegroeid naar een volwaardig vakgebied die betrekking heeft op de gehele organisatie en zal dit jaar een grote stap zetten richting de volwassenheidsfase. Dit vraagt om leiderschap. CX-leiderschap draait om verbinding. Net als in een stroomcircuit, moeten alle onderdelen naadloos samenwerken om te werken. CX vraagt om nieuwe skills, gericht op het ontwikkelen van de klantbeleving. Om de optimale CX te bereiken is aandacht voor EX essentieel. Een goede EX leidt tot meer betrokken medewerkers die proactief bezig zijn met het verbeteren van de klantenservice. Ook is het dit jaar tijd voor High Tech – High Touch naar de next level. Hoe vind je de balans tussen technologie en persoonlijk contact? Ten slotte is het van belang om klantfeedback écht te begrijpen, het is zoveel meer dan alleen enquêtes.

Tijdens het event op 15 mei neemt CX-expert Sonja Stalfoort je mee in de trends uit het Customer Experience Trendrapport 2024. De trends uit het rapport zijn gebaseerd op verschillende klantonderzoeken, CX-plannen, klantgesprekken, zowel B2C als B2B, aangevuld met interviews met experts werkzaam bij Van Lanschot Kempen en Homefashion Group. Ook laat Sonja je zien wat de trends kunnen betekenen voor jouw organisatie of opdrachtgever(s).

Customer experience professional 2024

Wie krijgt de titel Customer Experience Professional 2024? Tijdens het event presenteren de drie genomineerden hun actuele, concrete en praktische CX-plannen. De jury kiest vervolgens de winnaar aan het eind van het event. De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel customer experience als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. 

Badge-cxtw-2024

De genomineerden:

  • Desirée van der Veen (Senior Customer Experience Manager bij a.s.r.)
  • Olga Kleinlooh (Platform Manager eCommerce bij DPG Media)
  • Mylène Achenbach (Employee Experience Manager bij Gemeente Rotterdam)

Lees hier meer over de CX-plannen ›

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Je kunt je gratis aanmelden voor dit event van Beeckestijn Business School
  • Het event wordt gehouden van 09:30 tot 11:30 uur
  • Het event zal online te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan het event ontvang je een mail met meer informatie

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Dit online event is gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN het event, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

De presentatie van Sonja over de Customer Experience trends is na afloop terug te kijken, je ontvangt de opname in je mailbox. De presentaties van de genomineerden voor de Customer Experience Professional worden niet opgenomen, zorg er dus voor dat je er live bij bent!

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor het event (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Heb je ten tijde van het event nog geen live-stream gegevens ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.