Clinic

CX plannen & customer journeys: hoe krijg je ze van papier af?

Datum en locatie:
Leusden


We nodigen je graag uit voor de clinic 'CX plannen & Customer Journeys: hoe krijg je ze van papier af?' door Kees Kerkvliet in Leusden. 

Iedere zichzelf respecterende organisatie is in min of meerdere mate wel bezig met klantbeleving. De ambities op dit gebied, vertaald in CX doelen, klantbeloften en kleurrijke Customer Journeys vrolijken menig kantoormuur op. De vraag is echter, of het ook al gelukt is om de klant hiermee vrolijker te stemmen? Vaak worden de genoemde CX doelstellingen, klantbeloften en customer journeys stille getuigen van de geformuleerde ambitie. Helaas lukt het onvoldoende om ze van papier af te krijgen en om te zetten tot concrete acties en klantgericht gedrag van medewerkers. Er is meer nodig dan alleen fancy termen als customer journey experts, CX designers en klantspecialisten om een organisatie echt klantgerichter te maken.

Wat kun je verwachten?

In deze clinic zal Kees Kerkvliet ingaan op vragen als: Hoe maak je een medewerker trots en betrokken door hem/haar ‘aan te zetten’ op de klant? Hoe kunnen de medewerkers het verschil maken voor de klant? En… hoe krijg je de CX-plannen en customer journeys van papier af en in hoofden en harten van de medewerker? Resultaat: een voor de klant merkbaar verbeterde klantbeleving waarin hij/zij zich gekend en erkend voelt, relevante interacties heeft en graag terugkomt.

Over Kees Kerkvliet

Kees Kerkvliet is Managing Director van klantbelevingsbureau TOTE-M en richt zich op het optimaliseren klantbeleving. Met dit bureau creëert, faciliteert en borgt bij waardevolle ontmoetingen tussen medewerkers, het merk en de klant. Daarnaast is hij als Kerndocent verbonden aan de Beeckestijn Business School.

Kees

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Deze clinic is op locatie en zal niet worden opgenomen.

WAAR IS DE CLINIC?

De clinic vindt plaats op onze opleidingslocatie in Leusden. Bekijk de adresgegevens & routebeschrijving ››