Clinic

Datadriven marketing in de praktijk (voor B2B en B2C)

Date and location:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Datadriven marketing in de praktijk" door  Ceesjan de Vos en Kees Groenewoud.  

Datadriven marketing

Veel bedrijven zijn nog niet begonnen met datadriven marketing omdat zij denken eerst veel data nodig te hebben. Tijdens deze clinic staan Ceesjan de Vos (Ternair) en Kees Groenewoud (Cmotions) stil bij de vraag hoe je op een praktische manier, zonder daarvoor eerst een 360 graden klantbeeld, beter kunt targetten en personaliseren.

Wat kan je verwachten?

Aan de hand van praktijkcases laten Ceesjan en Kees zien hoe je op een praktische manier Data, Content en Distributiekanalen met elkaar verbindt. Een clinic vol voorbeelden voor marketeers die snel waarde willen halen uit data.

over kees groenewoud

Kees Groenewoud is directeur van Cmotions. Hij helpt profit en non profit organisaties klantgerichter te werken door o.a. het omzetten van (klant)data in kennis voor het maximaliseren van de waarde van en voor de klant. Zowel via offline als via online kanalen. Kees' expertisegebieden zijn creatief ondernemerschap, marketing, sales, customer service en consultancy. 

Kees Groenewoud | Docent

over Ceesjan de vos

Ceesjan heeft als marketing director ruime ervaring in het begeleiden van digitale en klantdata-gedreven marketingtransities. Na dit jaren in de media (Wolters Kluwer, Vakmedianet) vanuit klantzijde te hebben ontwikkeld, helpt hij nu klanten vanuit bureauzijde bij Ternair Marketing Automation met het ontsluiten en activeren van hun data met software en dienstverlening. 

Ceesjan de Vos | Docent

Praktische informatie

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 tot 11:00 uur
  • De clinic zal online te volgen zijn
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen.