Clinic

Datadriven marketing in de praktijk (voor B2B en B2C)

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Datadriven marketing in de praktijk" door  Ceesjan de Vos en Kees Groenewoud.  

Datadriven marketing

Veel bedrijven zijn nog niet begonnen met datadriven marketing omdat zij denken eerst veel data nodig te hebben. Tijdens deze clinic staan Ceesjan de Vos (Ternair) en Kees Groenewoud (Cmotions) stil bij de vraag hoe je op een praktische manier, zonder daarvoor eerst een 360 graden klantbeeld, beter kunt targetten en personaliseren.

Wat kan je verwachten?

Aan de hand van praktijkcases laten Ceesjan en Kees zien hoe je op een praktische manier Data, Content en Distributiekanalen met elkaar verbindt. Een clinic vol voorbeelden voor marketeers die snel waarde willen halen uit data.

over kees groenewoud

Kees Groenewoud is directeur van Cmotions. Hij helpt profit en non profit organisaties klantgerichter te werken door o.a. het omzetten van (klant)data in kennis voor het maximaliseren van de waarde van en voor de klant. Zowel via offline als via online kanalen. Kees' expertisegebieden zijn creatief ondernemerschap, marketing, sales, customer service en consultancy. 

Kees Groenewoud | Docent

over Ceesjan de vos

Ceesjan heeft als marketing director ruime ervaring in het begeleiden van digitale en klantdata-gedreven marketingtransities. Na dit jaren in de media (Wolters Kluwer, Vakmedianet) vanuit klantzijde te hebben ontwikkeld, helpt hij nu klanten vanuit bureauzijde bij Ternair Marketing Automation met het ontsluiten en activeren van hun data met software en dienstverlening. 

Ceesjan de Vos | Docent