Clinic

De 7 magische woorden voor marcom-professionals

Datum en locatie:
Online

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “De 7 magische woorden voor marcom-professionals" door Nicol Tadema

Hoe zet jij de kracht van taal in om mensen in beweging te brengen? Wist je dat je jouw resultaat kan vergroten door 1 letter toe te voegen aan je verhaal? Kun je nagaan wat er mogelijk is als je goochelt met 7 magische woorden. Tijdens deze clinic onthult taal- en beïnvloedingspecialist Nicol Tadema meerdere magische woorden. Ook deelt ze de beïnvloedingsprincipes en overtuigingstechnieken die schuilgaan achter deze woorden. Na het volgen van deze clinic kijk je nooit meer hetzelfde naar taal. Beloofd!

Wat komt er aan bod

Tijdens de clinic deelt Nicol kennis én praktische tips waarmee je jouw doelgroep betovert, beïnvloedt en in beweging brengt. Dit doet ze onder andere door te onthullen:

  • Hoe het woord ‘maar’ voor én tegen je kan werken.
  • Waarom het (vaak) beter is om te kiezen voor ‘omdat’ dan voor ‘want’.
  • Welk kort zinnetje jouw kans op resultaat verviervoudigt.
  • Welke ene letter 35% meer conversie oplevert.

De kennis die je opdoet kan je inzetten in alle vormen van overtuigende communicatie. Of dat nu gaat om het overtuigen van de lezer óf jouw gesprekspartner. Of het nu gaat om het in beweging brengen van collega’s, vaker een akkoord te scoren op een offerte of de verkoop van een product of dienstverlening te verhogen.

Over de spreker

Nicol Tadema schrijft, traint en spreekt over resultaten behalen door slim te communiceren. Haar bijnaam? De woordgoochelaar. Die bijnaam kreeg ze na het schrijven van haar vierde boek; ‘De 7 magische woorden’. Met meer dan 20 jaar ervaring in marketing en neurocopywriting weet ze als geen ander hoe je jouw resultaten kan beïnvloeden met taal. Deze kennis zette ze eerder om naar effectieve adviezen voor organisaties zoals Schiphol Group en Rijksmuseum. Ook is Nicol Cialdini Certified Coach en Ethical Influence Practitioner.

Nicol Tadema | docent

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De sessie vindt plaats op woensdag 5 juni en duurt van 14:00 tot 15:30 uur
  • De sessie is online te volgen. Voorafgaand ontvang je een e-mail met inloggegevens

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Dat weten we meestal pas kort van tevoren. Bij de start van de clinic zullen we dit communiceren.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.