Clinic

Wat is de businesscase van customer experience management?

Datum en locatie:
Live-stream

Wat is de businesscase van customer experience (CX) management? Ontdek het tijdens de clinic van Hans Molenaar. 

De businesscase van CX

De grootste uitdaging van marketeers en customer centric professionals is om aan te tonen wat hun plannen en initiatieven nu uiteindelijk opleveren voor de organisatie. In veel marketing en cx plannen ontbreekt de financiële onderbouwing van het verbeteren van de customer experience (CX). Maar hoe breng je de kosten en opbrengsten in kaart en maak je een goede businesscase?

Wat kun je verwachten

In deze clinic laat Hans Molenaar zien hoe je een CX business case maakt waarmee je de rest van de organisatie kunt overtuigen. Ontdek handige bouwstenen en mooie voorbeelden waarmee je na de clinic die direct mee aan de slag kunt om je eigen CX plannen beter financieel te onderbouwen. 

Over Hans

Hans Molenaar is oprichter en directeur van Beeckestijn Business School. Daarnaast is hij als ondernemer actief in recreatief vastgoed en in een aantal startups. Hij is voorzitter van de PIM Marketing Literatuurprijs en Marketing Scriptieprijs. In het verleden heeft hij zowel voor grote corporates (AT&T, NCR en Royal Bank of Scotland) als startups (Novis, 404-network, Selligent, E-banking solutions en Hanco) b2b marketing en  salesmanagement posities vervuld. 

Hans Molenaar Directeur Beeckestijn Business School

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.