Carrière & opleiding

De digital, data & tech skills die iedere professional nodig heeft

Datum en locatie:
Online


skills binnen digital, data & tech

De klantreis digitaliseert steeds verder, ja dat weten we inmiddels! Dit betekent veel voor de kennis en skills die nu nodig zijn. Hoe kan ik AI voor mij laten werken? Hoe diep moet ik gaan qua data en techniek? Bart neemt je mee in alle laatste ontwikkelingen en wat dat betekent voor jouw carrière. 

De vakgebieden digital, data, CX, communicatie en marketing zijn enorm interessant en continu in beweging. De ontwikkelingen gaan mede door AI sneller dan ooit. Daardoor veranderen ook de kennis, skills en attitude die nodig zijn om waardevol te blijven in je carrière. Er zijn vele kansen maar je moet je wel blijven ontwikkelen. 

Bart Meerdink

Over Bart

Bart Meerdink is managing partner & kerndocent bij Beeckestijn Business School en een bevlogen digital strategist. Hij heeft een brede achtergrond in digitale marketing en helpt jaarlijks vele organisaties en opleidingsdeelnemers bij het vormgeven en uitvoeren van de digitale strategie. Zowel in open opleidingen als via incompany programma’s.

Praktische informatie

  • De sessie vindt plaats op woensdag 7 februari en duurt van 09:30 tot 11:00 uur
  • De sessie is online te volgen. Voorafgaand ontvang je een e-mail met inloggegevens
  • Na afloop is er een Q&A waar je Bart als je vragen kunt stellen

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Dat weten we meestal pas kort van tevoren. Bij de start van de clinic zullen we dit communiceren.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.