Clinic

De kracht van klantbeloften

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de clinic 'De kracht van klantbeloften' door Anders Jansen.

De kracht van klantbeloften

De Bovag Garantie, de servicebeloften van VW bedrijfswagens, de power promise van Ziggo, de 7 zekerheden van de Jumbo, wie kent ze niet? Jumbo deed, voor en na de introductie van de 7 zekerheden, niks anders in haar dienstverlening. Maar vanaf het moment dat ze de 7 zekerheden hebben geïntroduceerd, werden ze (ineens) wel drie keer uitgeroepen tot het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland én steeg hun omzet substantieel.

Door heel expliciet te benoemen wat je zekerheden of klantbeloften zijn, word je toegevoegde waarde in de ogen van klanten veel tastbaarder. Daar wordt je als organisatie beter van. En dat willen we allemaal. We hebben allemaal een uniek/goed aanbod, maar te vaak hebben klanten dat niet door.

Wat kun je verwachten tijdens de clinic?

Leg dus altijd een lat. Oftewel beloof heel expliciet wat klanten van je mogen verwachten. Het zorgt voor 4 belangrijke opbrengsten die aan bod komen in de clinic:

  1. Klanten willen je vaker kopen
  2. Klanten vinden je leuker 
  3. Klanten gaan sneller klagen (en dat is heel goed nieuws, want daarmee helpen ze jouw dienstverlening mooier te maken. De ultieme vorm van co creatie.)
  4. Medewerkers krijgen veel meer richting

Wil jij meer toegevoegde waarde creëren voor je klanten? Dan mag je deze clinic niet missen!

Over Anders

Anders Jansen is partner bij Flowresulting & docent bij Beeckestijn. Hij adviseert klanten op het gebied van marketingstrategie, loyaliteitsstrategie, klantbeleving, NPS en customer journey. Vanuit zijn ervaringen voor klanten als Rabobank, Obvion en Loyalis neemt Anders je mee in onderwerpen als Customer Experience en Service Excellence. Daarnaast is Anders in 2020 uitgeroepen tot docent van het jaar binnen de vakgebieden Customer Experience, CRM & Data. 

Anders Jansen | Docent

GRATIS AANMELDEN

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 tot 11:00 uur 
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.