Clinic

De menskant van digitale transformatie, de sleutel tot echte verandering

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “De menskant van digitale transformatie, de sleutel tot echte verandering” door Gonny Vink.

Wat is de sleutel tot succes bij het implementeren van digitale transformatie? Hoe zorg je ervoor dat mensen écht anders gaan werken, de technologie gebruiken zoals beoogd en het werk daardoor slimmer en effectiever wordt gedaan. De investering betaalt zich pas terug wanneer het is gelukt om nieuwe patronen en routines te ontwikkelen. En daarin zit precies de crux. Dat is niet zo voorspelbaar als technologie; dat is mensenwerk! Hoe zet je een goed traject neer om juist dít optimaal te begeleiden? Een training in hoe het werkt is noodzakelijk, maar zeker niet voldoende. Maar wat dan wel?

Wat kun je verwachten?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het vergroten van wendbaarheid in je organisatie
  • De menskant van digitale transformatie
  • Omgaan met weerstand
  • Transformatie vasthouden
  • Praktische handvatten en tips

 In 1,5 uur geeft Gonny je zicht op dit speelveld!

 

Voor wie is de clinic bedoeld?

  • Iedereen die iets doet met de implementatie van (technologische) verandering…
  • … én daarbij aan de slag wil met de menskant van verandering om digitale transformatie duurzaam te realiseren.

Over Gonny Vink

Gonny Vink is oprichter van work21. Met haar team begeleidt ze organisaties wendbaarder te worden in een digitale tijd. work21 maakt daarbij gebruik van een integrale aanpak op basis van mens, organisatie en technologie. De mens staat hierin altijd centraal. Gonny is auteur van Leidinggeven op afstand (2019) en co-auteur van het receptenboek voor het nieuwe werken (2009) en Never waste a good crisis (2020).

Gonny Vink | Docent | Beeckestijn Business School

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.