Clinic

De psychologie van beïnvloeden met tekst

Datum en locatie:
Live-stream


We nodigen je graag uit voor de clinic 'De psychologie van beïnvloeden met tekst' door Beeckestijn docenten Martin van Kranenburg & Wim van der Mark.

Ontdek hoe je met goede tekst het verschil maakt

Tekst is dé belangrijkste aanjager voor conversie. Meer leads, meer omzet en meer klanten. Ontdek tijdens deze gratis online clinic hoe je morgen met copy en neuromarketing direct meer impact maakt. Leer hoe je de bewezen principes van Cialdini, Daniel Kahneman en BJ Fogg vertaalt naar breinvriendelijke zinnen en converterende teksten. 

Wim van der Mark (schrijftrainer) en Martin van Kranenburg (neuromarketeer en conversie specialist) nemen je mee in de werking van het onbewuste brein. Je krijgt tientallen tips om meer uit je teksten te halen. Maak structureel tijd voor de belangrijkste aanjager van online succes en doe mee met deze gratis clinic.

Je leert in 75 minuten:

  • Bewezen schrijf- en neuromarketing technieken
  • Hoe het brein teksten scant, leest en verwerkt
  • Hoe je het oog naar de juiste plek stuurt
  • Hoe je je lezer motiveert om door te lezen
  • Hoe je Cialdini principes toepast om te beïnvloeden met woorden
  • Hoe je meer lezers verleidt om te reageren
  • Hoe je teksten optimaliseert en onzekerheden wegneemt
  • Wat Hobson +1 voor jouw conversie betekent

Over de sprekers

Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten met meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van (mobiele) websites. Martin is expert op het gebied van usability, conversie en neuromarketing. Hij is de schrijver van de populaire whitepaper ‘online beïnvloeden’, waarin hij de principes van Robert B. Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving.

Martin van Kranenburg

Wim van der Mark is eigenaar van Dialoogtrainers.nl en auteur van meerdere bestsellers over interactieve communicatie. Tijdens zijn trainingen maakt Wim korte metten met clichés en ingewikkeld taalgebruik en laat je inzien waarom je klanten afhaken bij het lezen van je teksten.

Martin en Wim horen al jaren tot de best beoordeelde docenten van Beeckestijn.

Wim van der Mark | Docent

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen

Ik kan niet op het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden zodat je de opname & hand-out ontvangt (indien aanwezig). 

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de gegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor de aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de clinic.

Is de clinic vandaag en heb je nog niks ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je direct de inloggegevens toe.