Clinic

Demand Generation in B2B

Datum en locatie:
Online

We organiseren de gratis clinic “Demand Generation in B2B' door Mariëlle Meijwes

Demand Generation is een onmisbare marketingstrategie in B2B. Vraag creëren door relevante waardevolle kennis te delen en duurzame relaties op te bouwen met klanten. Je kan het Contentmarketing 2.0 noemen: content waarmee je het probleem verkoopt dat je oplost. Content waarmee je vertelt waar jouw bedrijf en jouw merk voor staat. Content waarmee je laat zien voor wie je er bent. Dat vraagt een andere aanpak dan af en toe en artikel of case study publiceren. Ondertussen vragen marketingteams zich af wat te doen met hun leadgeneratie campagnes, gebruik van formulieren en het meten van succes in MQL’s en SQL’s. Succesvolle marketeers combineren hun contentstrategie met een goed geregisseerde go-to-market strategie. Leer in deze clinic meer over Demand Generation als onderdeel van jouw B2B-marketingstrategie. 

Wat komt er aan bod

  • Wat is Demand Generation? 

  • Demand Gen versus Lead Gen 

  • Hoe start je met Demand Generation? 

  • Inspiratie en voorbeelden 

  • Praktische tips 

Over de spreker

Mariëlle Meijwes is oprichter van Redwired, een collectief van B2B professionals. Redwired coacht en traint B2B marketing-en salesteams om te komen tot een effectieve contentstrategie, betere proposities en een geïntegreerde marketing- en salesaanpak. Van origine een marktonderzoeker en heeft ruim 18 jaar marketingmanagement- en strategie ervaring in start-ups tot grote corporates in IT, Telecom, Media, Maritiem, Energie en Techniek.

Marielle Meijwes

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De sessie vindt plaats op woensdag 11 september en duurt van 14:00 tot 15:30 uur
  • De sessie is online te volgen. Voorafgaand ontvang je een e-mail met inloggegevens

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Dat weten we meestal pas kort van tevoren. Bij de start van de clinic zullen we dit communiceren.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.