Clinic

Design Thinking: ontdek de laatste ontwikkelingen!

Datum en locatie:
Leusden
Live op locatie

Gratis clinic “Design Thinking: ontdek de laatste ontwikkelingen" door Sabine Croes.

Meer design thinking inspiratie

Sabine deelde haar kennis ook in onze Studio Beeckestijn podcast 🎧, luister de aflevering via Spotify ››

Wil je leren hoe je met de combinatie van creatief en analytisch denken tot andere inzichten en innovatieve resultaten komt? Volg dan de 2-daagse training Design Thinking of informeer naar de mogelijkheden voor een design thinking incompany training voor je hele team. 

Design Thinking wint al jaren aan populariteit en wordt binnen organisaties steeds meer toegepast. En met recht: het brengt een andere mindset die helpt om op een andere manier naar uitdagingen te kijken. Wat leidt tot impactvolle en duurzame innovaties, verbeteringen en oplossingen. Met een sterke nadruk op empathie voor de eindgebruiker, co-creatie, teamwork en het lef om te experimenten en te durven falen.

Design Thinking is steeds in ontwikkeling. De principes blijven hetzelfde, maar er komen steeds nieuwe tools en methodieken bij. Ook verandert de focus in het proces door nieuwe uitdagingen die zich openbaren bij de toepassing.

Wat kun je verwachten?

In deze clinic laten we zien welke veranderingen en innovaties binnen het vakgebied hebben plaatsgevonden. We gaan in ieder geval in op:

  • De basisprincipes en de invulling daarvan
  • De relatie met andere Design en Customer Experience disciplines
  • Toepassing in verschillende domeinen: van commerciële organisaties tot (semi-) publieke instellingen
  • De verschuiving van de double naar de triple diamond
  • Focus op oplossingen die naast aantrekkelijk ook levensvatbaar en haalbaar zijn

Voor wie?

Deze clinic is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten, of het aanscherpen van bestaande. Bijvoorbeeld Innovatie, Product & proposition management, Customer Experience, Customer Intelligence en Digital. 

Over de spreker

De clinic wordt gegeven door Sabine Croes, partner bij Perspective. Sabine begeleidt innovatie- en vernieuwingstrajecten bij diverse organisaties, waaronder ABN AMRO, PostNL, Eneco en de (rijks)overheid. Ze helpt teams bij het komen tot oplossingen die nieuwe waarde creëren voor eindgebruikers én de organisatie. Hierbij maakt ze onder andere gebruik van de principes en mindset van Business Design en Design Thinking en de werkwijze van Google Venture Design Sprints. Daarnaast traint Sabine teams om deze manier van denken en werken zelf toe te passen. De trainingen kenmerken zich door veel praktijk, energie en doen.

Sabine Croes

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic zal plaatsvinden op vrijdag 1 december van 09:30 tot 11:30 uur
  • De clinic is te volgen live op locatie op onze hoofdlocatie in Leusden (Leusderend 30)
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN in leusden, wordt de clinic opgenomen?

Onze live clinics worden niet opgenomen, dus probeer er toch bij te zijn om het niet te missen!

Waar wordt deze clinic gehouden?

De clinic vindt plaats op onze hoofdlocatie in Leusden, op Leusderend 30. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, gratis koffie en thee. Na de clinic is er voldoende tijd om na te praten of te netwerken.