Clinic

Design vanuit gedragspsychologie, voor maximaal resultaat in sales & marketing

Datum en locatie:
Live-stream


Je kunt het gedrag van je (ideale) klanten beïnvloeden en je bedrijfsresultaat maximaliseren door funnels te (her)ontwerpen vanuit gedragspsychologie. Maar hoe ziet zoiets eruit en hoe kun jij dat concreet aanpakken?

Wat kun je verwachten?

Leer in 1,5 uur wat je moet weten en doen om 'gewenst gedrag' te creëren en mensen te beïnvloeden ten gunste van het bedrijfsresultaat: design vanuit gedragspsychologie. Er wordt een eenvoudig te volgen stappenplan gepresenteerd, waarmee je direct aan de slag kunt.

Voor wie is deze clinic interessant?

Deze clinic is interessant voor zowel marketing-, sales-, communicatie- en online professionals als eigenaren en beslissers.

Over Pieter Jan

Pieter Jan Troost is strateeg en persuasion designer. Hij heeft maar één doel: meer resultaat. Hiervoor past hij principes uit gedrags- en overtuigingspsychologie toe op het design van bedrijfsstrategieën, websites, online campagnes en apps. Pieter Jan werkt voor een breed scala aan branches, voor zowel B2C als B2B producten en diensten. Op dit moment werkt hij als Chief Product Officer aan de scale up iBuyflowers.com, een online B2B bloemen marktplaats in de Verenigde Staten. Daarnaast was hij docent van het jaar 2020 bij Beeckestijn.

Pieter Jan Troost | Docent | Beeckestijn Business School

Gratis aanmelden

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 14:00 tot 15:30 uur
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.