Clinic

Deze digital marketing trends moet iedere automotive marketeer kennen

Datum en locatie:
Online

marketing & automotive

Zeker in de wereld van mobiliteit en automotive groeit de invloed van digitale en online marketing gestaag. Wil jij nieuwe kennis en frisse inzichten over de meest recente trends in online marketing, zodat je effectief kunt inspelen op de dynamiek van de markt? Bekijk dan eens onze opleiding Online Marketing Specialist Mobiliteit

Bekijk opleiding ›

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Deze digital marketing trends moet iedere automotive marketeer kennen".

De automotive gaat in de hoogste versnelling

De afgelopen vijf jaren hebben er grote verschuivingen plaatsgevonden binnen automotive. Zowel in de supply chain als qua marketing & sales. Het koop- en oriëntatieproces van klanten is behoorlijk veranderd. Tegenwoordig begint meer dan 90% van de autokopers hun reis online en verandert de rol van de fysieke showroom. Het is niet verrassend dat automotive-bedrijven hun marketinguitgaven en -strategieën aanpassen aan dit nieuwe gedrag en deze nieuwe behoeften.

Dit kun je verwachten tijdens de clinic:

  • Belangrijke digital en data skills binnen automotive marketing;
  • Hoe krijg je beter grip op je marketingdata;
  • SEO en CRO: wat triggert de auto koper en waarmee zijn quick wins te behalen?;
  • Programmatic advertising en voorbeelden van verschillende merken waaronder DS en KIA.
Bart Meerdink

Bart Meerdink is Managing Partner bij Beeckestijn en Digital Strategist. Hij heeft een passie voor digitale marketing en helpt organisaties om hun online strategie, klantbeleving en conversational toepassingen te optimaliseren. Hij is een veelgevraagd spreker, docent en auteur op het gebied van digital marketing.

Bram Burkes - spreker clinic

Bram Borkes, Online Marketeer en Programmatic Advertising expert bij PowerKraut, combineert zijn ondernemerschap met zijn kennis van digitale marketing om vernieuwende en resultaatgerichte oplossingen te bieden voor de mobiliteitssector. Hij is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en grensverleggende strategieën.

Maarten Bultink - spreker clinic

Maarten Bultink, Online Marketeer en SEO expert bij PowerKraut, is een meester in het SEO-spel. Hij weet hoe je de autoriteit, content en techniek van een website kunt verbeteren om hoger te scoren in de zoekmachines. Hij heeft een schat aan ervaring in het optimaliseren van websites voor de mobiliteitssector.

Maikel Hidding - spreker clinic

Maikel Hidding, Online Marketeer bij PowerKraut, beschikt over een flinke dosis kennis in SEO en SEA. Hij weet hoe je slimme inzichten kunt verkrijgen en rapporteren, waardoor je je marketingstrategieën nóg beter kunt onderbouwen en uitvoeren.