Clinic

Deze digital marketing trends moet iedere automotive marketeer kennen

Datum en locatie:
Online

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Deze digital marketing trends moet iedere automotive marketeer kennen".

De automotive gaat in de hoogste versnelling

De afgelopen vijf jaren hebben er grote verschuivingen plaatsgevonden binnen automotive. Zowel in de supply chain als qua marketing & sales. Het koop- en oriëntatieproces van klanten is behoorlijk veranderd. Tegenwoordig begint meer dan 90% van de autokopers hun reis online en verandert de rol van de fysieke showroom. Het is niet verrassend dat automotive-bedrijven hun marketinguitgaven en -strategieën aanpassen aan dit nieuwe gedrag en deze nieuwe behoeften.

Dit kun je verwachten tijdens de clinic:

 • Belangrijke digital en data skills binnen automotive marketing;
 • Hoe krijg je beter grip op je marketingdata;
 • SEO en CRO: wat triggert de auto koper en waarmee zijn quick wins te behalen?;
 • Programmatic advertising en voorbeelden van verschillende merken waaronder DS en KIA;
 • Boeiende automotive cases van Polestar/Volvo

Sprekers

 • Bart Meerdink is managing partner en kerndocent bij Beeckestijn. Hij heeft een brede achtergrond in digital en heeft veel bedrijven geholpen bij het vormgeven en uitvoeren van hun digital strategie. Hij wordt het meest vrolijk van innovatie, social media, growth hacking en digitale toepassingen die echte waarde opleveren. De rode draad in zijn werk is hoe je digital zo menselijk en relevant mogelijk maakt. 
 • Bram Borkes is online marketeer bij PowerKraut en Programmatic Advertising expert. Met een passie voor ondernemen brengt hij vernieuwing en doelgerichtheid in de digitale marketingwereld, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en grensverleggende strategieën.
 • Maarten Bultink, online marketeer en SEO Lead bij PowerKraut, beheerst het SEO-spel als geen ander en brengt unieke expertise in bij elke uitdaging op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Zijn kennis van het samenspel tussen autoriteit, content en techniek vormt de kern van succes.
 • Maikel Hidding is een gedreven online marketeer bij PowerKraut met een flinke dosis kennis in SEO en SEA. Hij weet als geen ander hoe je slimme inzichten kunt verkrijgen en dit kunt rapporteren, waardoor marketingstrategieën nóg beter worden versterkt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic
 • De clinic zal plaatsvinden op vrijdag 15 december van 10:00 tot 11:00 uur
 • De clinic is te volgen via een live-stream
 • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie om in te loggen

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Dat weten we meestal pas kort van tevoren. Bij de start van de clinic zullen we dit communiceren.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.