Event

Digital marketing trends & winners 2023

Datum en locatie:
Live-stream

event terugkijken?

Heb je het event gemist? Niet getreurd! Je kunt de trendsessie nu terugkijken op de Beeckestijn Knowledge Hub. Ontdek de belangrijkste digital marketing trends voor 2023!

trendsessie terugkijken ›

Welke digital marketing trends kun je verwachten in 2023 en wie wordt de Digital Marketing Professional 2022? Ontdek het tijdens dit online event. 

Digital marketing trends 2023

2023 kent voor marketeers een aantal interessante uitdagingen. Denk aan de storm in het social media landschap en de afstervende cookie. Gelukkig zijn er veel mooie ontwikkelingen die jouw helpen in je werk als marketeer. Zo wordt Media Mix Modeling (MMM) beschikbaar voor een steeds groter publiek. En komen er meer oplossingen om 1st party data te verzamelen. Om in te spelen op deze ontwikkelingen is het essentieel jezelf te verdiepen in tools en techniek. Ondertussen moet je als marketeer ook kleur bekennen. Is meer consumptie altijd beter? Er worden steeds meer daden en verantwoording over jouw plek in de keten geëist.  

Tijdens het event op 18 januari neemt Bart Meerdink je mee in de trends uit het Digital Marketing Trendrapport 2023. De trends zijn tot stand gekomen door het analyseren van 100+ digitale strategieën. Aangevuld met internationaal onderzoek en een 3-tal interviews met experts uit de markt o.a. van Meta en B Lab. Ook laat Bart je zien wat de trends kunnen betekenen voor jouw organisatie of opdrachtgever(s). 

Digital Marketing Professional 2022

Wie mag zich Digital Marketing Professional 2022 noemen? Tijdens het event kiest de jury de winnaar op basis van een actueel, concreet en praktisch plan. De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel digitale marketing als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. 

Genomineerden:

  • Ronald Spoler (Senior Digital Marketeer bij Quality Welnessresorts)
  • Bouwdewijn Trompert (Senior Recruitment Marketeer bij Facilicon)
  • Marese Nijman (Customer & Digital Experience Specialist ABN AMRO) & Marcelle van der Brusse (Segment Development Lead ABN AMRO) 
Digital marketing professional 2022

Digital marketing talent 2022

De digital marketing wereld zit vol talent. Daarom wordt dit jaar voor het eerst, naast de digital marketing professional 2022, ook de prijs voor digital marketing talent 2022 uitgereikt. Begin januari presenteren de drie genomineerden hun plan aan de jury. De winnaar wordt gekozen op basis van een actueel, concreet en praktisch plan en geeft een interview tijdens het event. Wie wordt het aanstormende talent in digitale marketing? De genomineerden zijn: Franka van der Zee, Aanske Tine Weening en Sammy Vanderzaken. 

header-dmtw2023