Event

Digital marketing trends & winners 2023

Date and location:
Live-stream

Welke digital marketing trends kun je verwachten in 2023 en wie wordt de Digital Marketing Professional 2022? Ontdek het tijdens dit online event. 

Digital marketing trends 2023

2023 kent voor marketeers een aantal interessante uitdagingen. Denk aan de storm in het social media landschap en de afstervende cookie. Gelukkig zijn er veel mooie ontwikkelingen die jouw helpen in je werk als marketeer. Zo wordt Media Mix Modeling (MMM) beschikbaar voor een steeds groter publiek. En komen er meer oplossingen om 1st party data te verzamelen. Om in te spelen op deze ontwikkelingen is het essentieel jezelf te verdiepen in tools en techniek. Ondertussen moet je als marketeer ook kleur bekennen. Is meer consumptie altijd beter? Er worden steeds meer daden en verantwoording over jouw plek in de keten geëist.  

Tijdens het event op 18 januari neemt Bart Meerdink je mee in de trends uit het Digital Marketing Trendrapport 2023 dat binnenkort verschijnt. De trends zijn tot stand gekomen door het analyseren van 100+ digitale strategieën. Aangevuld met internationaal onderzoek en een 3-tal interviews met experts uit de markt o.a. van Meta en B Lab. Ook laat Bart je zien wat de trends kunnen betekenen voor jouw organisatie of opdrachtgever(s). 

Meld je nu aan voor het event en ontvang het trendrapport als eerste in je mailbox. 

Digital Marketing Professional 2022

Wie mag zich Digital Marketing Professional 2022 noemen? Tijdens het event kiest de jury de winnaar op basis van een actueel, concreet en praktisch plan. De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel digitale marketing als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit. 

De nominaties worden binnenkort bekend gemaakt.

Digital marketing professional 2022
header-dmtw2023