Event

Digital Marketing Trends & Winners 2024

Datum en locatie:
Online

event terugkijken?

Heb je het event gemist? Niet getreurd! Je kunt de trendsessie nu terugkijken op de Beeckestijn Knowledge Hub. Ontdek de belangrijkste digital marketing trends van dit jaar!

trendsessie terugkijken ›

Welke digital marketing trends domineren 2024 en wie wordt de Digital Marketing Professional 2023? Ontdek het tijdens dit online event.

Digital Marketing Trends 2024

2024 brengt ons veel dingen. Een nieuwe regering, verkiezingen in Amerika, Apple gaat zijn overprized XR bril uitbrengen en we zitten met AI op een nieuw technologisch kantelpunt. 2024 gaat in ieder geval veel nieuwe AI-toepassingen en bedrijven opleveren. In ons dagelijks werk wordt het gebruik van AI mainstream. De explosie van AI-tools gaat ook zorgen voor een stortvloed aan lage kwaliteit content en advertenties. Er komt nog meer media en alles is algoritmisch. In al dit AI geweld mogen we niet vergeten wat de kern is van digitale marketing: frictieloze journeys mét emotie. Ondertussen moeten we een nieuwe verhouding vinden tussen profit en planet. Groeien naar een net positive verdienmodel wordt de norm.

Tijdens het event op 17 januari neemt Bart Meerdink je mee in de trends uit het Digital Marketing Trendrapport 2024. De trends zijn tot stand gekomen door het analyseren van 100+ digitale strategieën. Aangevuld met internationaal onderzoek en een 3-tal interviews met experts uit de markt o.a. van Thuiswinkel en Grow Up Digital. Ook laat Bart je zien wat de trends kunnen betekenen voor jouw organisatie of opdrachtgever(s).

Digital Marketing Professional 2023

Wie mag zich Digital Marketing Professional 2023 noemen? Tijdens het event kiest de jury de winnaar op basis van een actueel, concreet en praktisch plan. De prijs is een initiatief van Beeckestijn Business School en heeft tot doel digitale marketing als vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren. De plannen worden beoordeeld op volledigheid, relevantie en creativiteit.

  badge-dmtw-2023

  De genomineerden zijn:

  • Sybrand van Hofwegen - Partner Marketing Manager B2B bij VodafoneZiggo
  • Frederic Evers - Director Sales/Insights/Marketing bij AH Retail Media
  • Anouk Hellemons - Marketing Strategy Consultant, voor Bonduelle

  Praktische informatie

  • Je kunt je gratis aanmelden voor dit event van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 tot 11:30 uur
  • De clinic zal online te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan het event ontvang je een mail met meer informatie

  VEELGESTELDE VRAGEN

  WAT ZIJN DE KOSTEN?

  Dit online event is gratis bij te wonen.

  IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN het event, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

  De presentatie van Bart over de Digital marketing trends is na afloop terug te kijken, je ontvangt de opname in je mailbox. De presentaties van de genomineerden voor de Digital Marketing Professional worden niet opgenomen, zorg er dus voor dat je er live bij bent!

  WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

  Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor het event (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

  Heb je ten tijde van het event nog geen live-stream gegevens ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.