Clinic

Digital marketing voor fondsenwervers: waar liggen de kansen?

Datum en locatie:
Live-stream

Wat zijn de grootste kansen voor online fondsenwervers om meer leads en donateurs te werven? Ontdek het laaghangende fruit binnen digital marketing en marketing automation tijdens deze gratis clinic.

Laaghangend fruit

Online fondsenwervers vervullen vaak 26 rollen tegelijkertijd. Door onderbezetting en onbegrip vanuit veel directies word je vaak teveel geleefd. In deze clinic leer je precies te zien waar de grootste kansen en prioriteiten in jullie fondsenwervende organisatie liggen. Je leert ook hoe je dit vervolgens zo kan presenteren dat je meer tijd, buy in en budget krijgt voor online lead- en donateurswerving.

Voor wie is deze clinic bedoeld? 

Deze clinic is voor online marketeers, fundraising managers, marketing automation specialisten, database-guru’s en social media / communicatiemensen werkzaam bij Goede doelen, Universiteiten of Musea. Voor iedereen die op zijn klompen aanvoelt dat digital fundraising de enig mogelijke toekomst is voor Fondsenwervende organisaties, en daar actief mee aan de slag wil.

Over Ewald Verhoog

Ewald Verhoog heeft voor nagenoeg alle bekende goede doelen in Nederland campagnes ontwikkeld. Ewald is de schrijver van ‘The almost definitive book about Digital Fundraising’. Vanuit zijn online learning platform Fundraising. Love geeft hij cursussen voor fondsenwervers. Daarnaast is hij enkele dagen per week actief als interim fundraising manager.

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.