Clinic

Digitale selfservice en kanaalsturing, hoe pak je het aan?

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Digitale selfservice en kanaalsturing, hoe pak je dat aan?” door Gijs Bos. 

DEZE CLINIC IS via live-stream TE VOLGEN!

I.v.m. de huidige corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over.

Digitale Self Service

Klanten worden geacht steeds meer gebruik te maken van digitale selfservice kanalen. Nummer 1 prioriteit is het voorkomen van onnodige contacten en tegelijkertijd klaar te staan voor klanten die echt hulp nodig hebben. Hoe krijg je dit voor elkaar? En welke projecten leveren het beste resultaat op voor jouw organisatie?

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze clinic leer je:

  • Hoe spot je opportunities voor digitale selfservice?
  • Ontdekken wat de echte oorzaak is waarom mensen afhaken tijdens digitale selfservice? Of waarom proberen klanten digitale selfservice niet eens?
  • Wat kan je daar dan aan doen? En hoe meet je de resultaten?
  • Hoe je ‘kanaalsturing’ kan inzetten om ongewenst contact te reduceren.
  • Welk framework je kan inzetten om iedereen achter jouw project te krijgen.

Na deze clinic ben je klaar om concrete resultaten te behalen voor jouw organisatie!

Voor wie is deze clinic interessant?

Ben jij een digitale product owner, manager van een customer supportteam, sales leider, innovatie manager of Customer Experience professional? En heeft jouw bedrijf minstens 10 medewerkers in het callcenter of op telesales? Dan is deze clinic interessant voor jou! 

Over Gijs Bos

Gijs Bos staat met één been in de digitale wereld en met het andere been in de wereld van klantenservice en telesales. Dankzij projecten bij grote organisaties in binnen- en buitenland heeft hij vele projecten zien slagen én falen. Door deze ervaringen kan Gijs organisaties laten accelereren. Gijs deelt zijn kennis met plezier.