Clinic

Employee journey: hoe creëer je een optimale employee experience

Datum en locatie:
Live-stream

Hoe creëer je de optimale employee experience? Ontdek het tijdens de clinic van Bea Aarnoutse. 

Employee Experience 

Organisaties zijn continu in verandering. Los van de veranderende (marketing en/of merk) strategie, verandert bij veel organisaties ook de manier van werken, leidinggeven, leren en van bijvoorbeeld onboarden. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich verbonden blijven voelen, weten hoe ze kunnen bijdragen en elke dag het beste van zichzelf geven? Door niet voor medewerkers te denken, maar door ze te betrekken, naar hen te luisteren en iets te doen met de ontvangen input.

Wil jij de employee experience binnen jouw organisatie verbeteren? Meld je dan aan voor deze clinic. Na de clinic kun je meteen al starten met het verbeteren van de employee experience. Alleen een gezamenlijke inspanning van Marketing, HR, Communicatie en leidinggevenden zorgt ervoor dat medewerkers de veranderingen zullen accepteren en een actieve bijdrage leveren aan de nieuwe ambities van de organisatie. In deze clinic leer je welke stappen je kunt zetten op weg naar een optimale experience.

Voor wie?

Deze clinic is voor iedereen die beseft dat een goede employee experience essentieel is voor het succes van de organisatie.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

In deze clinic neemt Bea Aarnoutse, partner en strategy director van verandercommunicatie bureau PROOF en auteur van alignment 2.0 en Happy change,  je mee in de stappen die nodig zijn voor een goede experience.

Aan de orde komt:

  • Wat leren we van corona en wat kun je daarmee? 
  • Highlights uit de theorie.
  • Voorwaarden voor een goede exmployee experience en de rol van HR, Communicatie en leidinggevenden.
  • Aan de slag: hoe doe je dat? De theorie: de zes stappen.
  • Aan de slag: de praktijk. 

OVER BEA AARNOUTSE

Bea Aarnoutse is sinds 2010 partner van PROOF. In de afgelopen tien jaar had het PROOF team vaak een belangrijke rol bij aan veel verandertrajecten en zorgde zo ook voor stevig onderscheidend werk. Nationaal en internationaal. Voor klanten als Albert Heijn, TU Delft, Eneco, Antoni van Leeuwenhoek en Randstad werd en wordt dagelijkse gewerkt aan effectief en prijswinnend werk. PROOF heeft zich de laatste jaren onder regie van Bea zich ontwikkeld tot een bureau dat zich focust op de volledige employee journey. Werken aan een sterke reputatie begint altijd intern. Bea schreef Alignment 2.0 en Happy change en is veelgevraagd spreker.

 

Bea Aarnoutse docent bij Beeckestijn Business School

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.