Clinic

Fix or Forward! Een goede chatbot in je serviceafdeling

Datum en locatie:
Online

Clinic terugkijken?

Heb je de clinic gemist? Niet getreurd! Je kunt de clinic nu terugkijken op de Beeckestijn Knowledge Hub. 

clinic terugkijken ›

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Fix or Forward! Een goede chatbot in je serviceafdeling" door Jeroen Marttin & Casper van den Broek. 

In deze clinic behandelen we het cruciale aspect van hoe de klantenserviceafdeling de meest waardevolle input levert voor het ontwikkelen van een effectieve chatbot. Het begint allemaal met luisteren naar en begrijpen van de werkelijke behoeften van de klant. Dit inzicht vormt de basis voor een succesvolle chatbot die daadwerkelijk kan inspelen op de vragen en verzoeken van klanten.

Daarnaast is er tijd om te reflecteren op enkele belangrijke kwesties:

  • Wat maakt een virtuele assistent eigenlijk zo handig?
  • Welke beslissingen zijn vereist, variërend van de keuze van tools tot aan de aanpassingen in de organisatiestructuur?
  • We delen waardevolle lessen die we hebben geleerd uit inspirerende gevallen, waaronder die van De Nederlandse Politie, EVBox en Bugaboo. Deze cases bieden concrete inzichten in de praktijk en tonen aan hoe een goed doordachte aanpak van een chatbot het verschil kan maken in verschillende sectoren.

Over de sprekers

Jeroen Marttin is Partner en Senior Consultant bij Studio Winegum. Door zijn ervaring op de klantenservice weet hij vanuit een gevoel voor mens en organisatie moeilijke strategische vraagstukken eenvoudig uit te leggen. Specialist in Conversation Design, digitale transitie en strategie.

Jeroen Marttin

Casper van den Broek is Partner en Senior Consultant bij Studio Winegum. Met zijn data-technische achtergrond en interesse is hij op de hoogte van nieuwe processen en verdienmodellen. Hij is specialist in digitale strategie, Data Intelligence en (AI-gedreven) chatbots.

Casper van den Broek

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic zal plaatsvinden op woensdag 13 december van 09:30 tot 11:00 uur
  • De clinic is te volgen via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie om in te loggen

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Dat weten we meestal pas kort van tevoren. Bij de start van de clinic zullen we dit communiceren.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.