Clinic

The Future of Email

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “The Future of E-mail" door Michael Straathof.

De veranderende kracht van e-mail voor optimale personalisatie

Waarom je de kracht van e-mailmarketing niet moet onderschatten? Wereldwijd zijn er 3,8 miljard (!) gebruikers, dat is meer dan de helft van de hele planeet. Alleen dat is al een reden om volop in te zetten op e-mailmarketing. De conversie vanuit e-mail ligt met 4,24% aanzienlijk hoger dan kanalen zoals search (2,49%) en social (0,59%). Wel zijn de spelregels van e-mailmarketing de laatste tijd flink veranderd. De verwachting van consumenten ligt torenhoog. Waar e-mailmarketing een paar jaar geleden voornamelijk bestond uit het versturen van (bulk)e-mails naar je gehele klantenbestand, moeten we meer 1-op-1 communiceren om klantrelaties te verstevigen. Deze verandering brengt natuurlijk wel wat uitdagingen met zich mee.  

Wat kun je verwachten?

Tijdens de clinic worden de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-mailmarketing besproken. We gaan uitgebreid in op de nieuwste mogelijkheden binnen e-mailmarketing, zoals:

  • Datagedreven marketing automation strategieën
  • Hyperpersonalisatie in e-mails (de juiste boodschap op het juiste moment)
  • Live content (real-time informatie op het moment waarop de e-mail wordt geopend)
  • Interactieve e-mails (vernieuwende interactiviteit in de e-mail. Webprocessen schuiven naar voren, voor meer engagement in de inbox)
  • Artificial Intelligence (door machine learning voorspellen wat het beste aanbod per individu is)

Voor wie is de clinic bedoeld?

Deze clinic is interessant voor zowel B2B als B2C marketeers die zich in hun functie bezighouden met e-mailmarketing en op zoek zijn naar inspiratie om meer uit het kanaal e-mail te halen. Are you ready for the future of email?!

Michael Straathof

Over Michael Straathof

Michael is co-founder en senior consultant bij 100%EMAIL & 100%driven. Al meer dan 20 jaar bedenkt en implementeert gepersonaliseerde e-mailstrategieën voor bekende merken, zoals AirFrance KLM, KPN, TUI, Sanoma en ABN Amro. Door zijn creativiteit, datagedreven aanpak en hoge mate van betrokkenheid helpt hij organisaties om e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen.