Clinic

The future of Marketing & Sales in B2B

Datum en locatie:
Leusden
Live op locatie


We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “The future of Marketing & Sales in B2B" door Jacob Schermers

Het bestaande B2B verkoopmodel, wat al meer dan 100 jaar in stand wordt gehouden, is niet opgewassen tegen de steeds beter opgeleide klant en personeelsschaarste. Het is duidelijk tijd voor innovatie: een nieuw verkoopmodel. De ‘black box’ van Sales, waarin Accountmanagers autonoom zijn met een eigen rayon en klanten, gaat verdwijnen. Vergelijk Sales eens met een productieproces: een grondstof moet bewerkt, geperst, gestanst en behandeld worden om als eindproduct de fabriek te verlaten. In Sales is iedereen gebrand is op ‘het eindproduct’; de weg ernaartoe maakt vaak niet uit. Hierdoor is de kwaliteit van Marketing (waar het salesproces mee start!) en Sales in vele organisaties erbarmelijk laag.

Leer de ‘black box’ te doorbreken door de toepassing van wetenschappelijke principes en een slimmere inzet van rollen, taken, processen en systemen.  

Wat kan je verwachten?

Tijdens de clinic leer je hoe je wetenschappelijke principes kan toepassen op het salesproces:

  • Waarom is het het einde van de buitendienst?
  • Industrialiseer je salesproces
  • Inside Sales & technologie
  • De veranderende rol van marketing

Daarna ga je als echte salesafdeling de wetenschap toepassen in een interactief ‘spel’, ‘The Dice game’: voortbrenging in de praktijk. Hierin leer je hoe met contra intuïtieve stappen en met de juiste focus je exponentiele resultaten behaalt. Hoe de business kan groeien en bloeien met deze wetenschappelijke bandering van de Theory of Constraints.

Over de spreker

Jacob Schermers is oprichter en CEO van het consultancybureau Sales Architects. Met zijn ervaring in Logistiek en Sales is hij dé specialist in het verbinden van salesstrategie en -executie. Als directeur voor vele diverse organisaties heeft hij het verschil in de markt weten te maken, wat heeft geleid tot groei in zowel marktaandeel als winst. Hij weet complexe zaken simpel te maken en daarmee aandacht en urgentie te krijgen voor wat belangrijk is. Sales Architects heeft sinds 2018 60+ succesvolle implementaties uitgevoerd voor B2B salesorganisaties. 

Jacob Schermers

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic zal plaatsvinden op vrijdag 26 januari van 09:30 tot 11:30 uur
  • De clinic is te volgen live op locatie op onze hoofdlocatie in Leusden (Leusderend 30)
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?
Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn in leusden, wordt de clinic opgenomen?
Onze live clinics worden niet opgenomen, dus probeer er toch bij te zijn om het niet te missen!

Waar wordt deze clinic gehouden?
De clinic vindt plaats op onze hoofdlocatie in Leusden, op Leusderend 30. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, gratis koffie en thee. Na de clinic is er voldoende tijd om na te praten of te netwerken.