Clinic

Haal waardevolle inzichten uit Google Analytics 4

Datum en locatie:
Online

de volgende stap zetten met ga4?

Beschik jij inmiddels over de basis van Google Analytics 4 en wil je diepere kennis zoals rapporten en funnels bouwen die passen bij je doelen? Kijk dan eens naar de Advanced Google Analytics 4 training. Deze training is speciaal voor marketingprofessionals die al werken met Google Analytics 4 en de volgende stap in analyses en rapporten willen zetten.

Bekijk advanced ga4 training ›

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Haal waardevolle inzichten uit Google Analytics 4" door Felipe Wesbonk. 

Het gebruik van Google Analytics 4 kan soms een uitdaging vormen voor websitebeheerders en marketeers. Het is niet ongebruikelijk om te worstelen met het interpreteren van de gegevens en het vinden van waardevolle inzichten die daadwerkelijk kunnen leiden tot verbeteringen op je website. Het is alsof je een puzzel probeert op te lossen waarvan de stukjes niet altijd even duidelijk in elkaar passen.

In deze clinic krijg je tips, tricks en inzichten over het gebruik van GA4, zodat je concrete verbeterpunten identificeert en effectieve strategieën ontwikkelt. Bovendien gaan we je inspiratie bieden voor het samenstellen van relevante doelgroepen, zodat je je online rendement verhoogt. Mis deze kans niet om je Google Analytics 4 vaardigheden te verbeteren en je websiteprestaties te optimaliseren. Schrijf je nu in en ontdek hoe je GA4 kunt laten werken voor jouw online succes!

 Wat kun je verwachten

Tijdens deze clinic komt het volgende aan bod:

  • Handige tricks in het gebruik van GA4
  • Hoe haal je meer uit de gebeurtenissen die je meet?
  • Voorbeelden van interessante doelgroepen en hoe je hier waardevolle inzichten uit haalt
  • Hoe gebruik je GA4 voor meer online succes?

Over de spreker

Felipe Wesbonk is de oprichter van WebExpertise. Hij is al ruim 20 jaar actief op het gebied van data driven online marketing en heeft ervaring bij zowel grote organisaties als MKB in uiteenlopende branches. Gespecialiseerd in Google Analytics, datavisualisatie (LookerStudio) en conversie-optimalisatie. Felipe zit boven op de laatste ontwikkelingen m.b.t. Google Analytics 4 en heeft de praktijkgerichte e-Learning Google Analytics 4 ontwikkeld.

Felipe Wesbonk | docent