Clinic

Online interne communicatie en het succesvol inzetten van communities

Datum en locatie:
Live-stream

 

Op zoek naar verbinding

Nu het steeds normaler wordt om gecombineerd vanuit huis en kantoor te werken, is de behoefte aan nieuwe interne communicatiestructuren groter dan ooit. Organisaties vragen zich af hoe ze medewerkers nog goed kunnen bereiken en verbinden aan hun merk over de schotten van afdeling en teams heen. Medewerkers zijn op hun beurt ook op zoek naar nieuwe verbinding met collega’s en de organisatie.

Interne digitale platformen en interne communities kunnen een grote rol inspelen in het bewerkstelligen van die verbinding. Hier kunnen medewerkers elkaar vinden en ideeën, kennis en ervaringen uitwisselen. En met een goede interne communicatiestroom zijn ze op de hoogte van wat er speelt in de organisatie en wordt de verbinding met het merk versterkt. Maar hoe richt je die interne communicatie en communities in?

Wat kun je verwachten?

Peter Haan, oprichter en directeur van Evolve, neemt je tijdens de clinic interne communicatie en interne communities in 1,5 uur mee in dit vraagstuk. In deze clinic zoomt hij in op de mogelijkheden die interne digitale media bieden voor interne samenwerking, binden van medewerkers en stroomlijnen van interne communicatie bij het werken in een hybride situatie. Hij geeft aan hoe je kunt bepalen welk digitaal intern communicatiemiddel voor welk doel ingezet kan worden, welke type boodschap het beste via welk kanaal gecommuniceerd kan worden en hoe je interne communities succesvol inzet.

Over Peter Haan

Peter werkt al meer dan 20 jaar in de wereld van online communicatie. Als directeur van Evolve helpt hij organisaties in het verbinden van medewerkers met elkaar, met het werk en met het merk met behulp van interne digitale media en content. Dat heeft hij de afgelopen jaren bij tientallen organisaties morgen doen zoals KPN, PostNL, Philips, BNNVARA en verschillende Rijksoverheden. Peter is ook docent bij onze opleidingen Online Communicatie & Online Communicatie Strategie & Leiderschap.

Peter Haan Online Communicatie & Leiderschap Strateeg Beeckestijn Business School

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.