Clinic

Hoe digitale marketeers hun merkkracht verspelen

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Hoe digitale marketeers hun merkkracht verspelen. En hoe je met jouw merk het verschil kan maken!" door Ingmar de Lange.

DEZE CLINIC IS VIA LIVE-STREAM TE VOLGEN!

I.v.m. de huidige corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over.

Maak het verschil met je merk

Digitale organisaties zijn te veel gericht op conversie. Door de Corona-crisis is dit gevaar alleen maar groter geworden. Daardoor verspelen ze hun merkkracht. Hun businessmodel dreigt een vergiet te worden: er wordt veel ingegooid, maar blijft weinig hangen. Dit terwijl bedrijven, die structureel investeren in hun merk, meer omzet hebben en meer winst behalen. 

Wat kun je verwachten

Ingmar laat tijdens deze clinic zien hoe je een merk bouwt in het digitale tijdperk. Hij toont waar het fout kan gaan en legt uit waar je winst kan behalen.

Hij behandelt in een uur:

  • Het fundamentele verschil tussen merkbouwen en verkoopactivatie.
  • Aanbevolen budgetverdelingen, voor verschillende levensfases van het bedrijf.
  • Belangrijke stappen en KPI’s voor het bouwen van een merk.

In deze clinic komen ook interessante cases aan bod.

Over de spreker

Ingmar de Lange is innovatief merkstrateeg en voorloper rond merkbouwen in het digitale tijdperk. Zijn missie is om merken nuttig in plaats van storend te maken. Met eigenzinnige inzichten en aanstekelijke energie maakt hij merken sterker, succesvoller en sympathieker.

Ingmar spreekt, doceert en publiceert frequent. Met z'n bureau Mountview hielp hij al meer dan 100 merken met hun strategie.