Clinic

Hoe Gen Z leert, werkt, swipet en koopt!

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic "Hoe Gen Z leert, werkt, swipet en koopt!" door Heidy Aartman en Jeske Slijper.

Wie zijn ze en hoe bereik je ze? Als klant en als collega. Een clinic over generatieverschillen, trends, kijk op technologie en experience.

DEZE CLINIC IS VIA LIVE-STREAM TE VOLGEN!

I.v.m. de huidige corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over.

Generatie Z

Digitale technologie zit in hun DNA. Ze kennen geen bestaan zonder internet en hun smartphone lijkt soms letterlijk vastgekleefd te zijn aan hun hand. Het is de eerste generatie die geboren is in een geïntegreerde en globally connected wereld. De digitale technologie is onderdeel van hun bestaan. Gen Z wordt vaak gezien als lui, snel geleid, ongeduldig, telefoonverslaafd. Lukt het niet via A? Dan gaan we toch makkelijk via B? Trial-and-error.  Een typisch verschil met de Millennials. Zij zijn grootgebracht met Nike’s Just do It, terwijl iGen is opgegroeid met Apple’s Think Different.

Wat kan je verwachten?

Heidy en Jeske delen hun ervaringen over deze generatie vanuit marketingperspectief. Is deze generatie daadwerkelijk anders dan andere generaties? Hoe zie je dat terug in de ontwikkeling van de hersenen? En hoe zet je die vooroordelen aan de kant en kun je deze generatie in hun kracht zetten om jouw bedrijf verder te helpen. Zoals bijvoorbeeld in productontwikkeling, marketing campagnes als digitale executiekracht. 

Onderwerpen die aan bod komen: 

  • Het brein van Gen Z
  • Digitaal leren, technologie en trends 
  • Gen Z op de werkvloer
  • Connecten met Gen Z: kanalen, content, campagne
  • Koopgedrag en experience

Voor wie is de clinic interessant?

Deze clinic is interessant voor alle marketeers, marketing managers en directies die zelf niet uit generatie Z komen! Dus ben jij gen X of Y, sluit aan! En leer hoe je de talenten uit gen Z het beste als doelgroep benaderd en hoe je het beste samenwerkt met je collega.

Door wie wordt de clinic gegeven?

Heidy Aartman - gen Y & digital marketing strateeg. Heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening en is 4 jaar geleden GoldfiZh Digital Acency gestart. En zet daarmee de jongste generatie op de werkvloer op een podium en verbindt generaties.

Jeske Slijper is gen Z’er en digital lead bij GoldfiZh. Opgeleid als communicatieprofessional en vanaf de start van GoldfiZh nauw betrokken bij de projecten. Een pi-shaped marketeer met meerdere specialismen in content en campagne. Bedenkt en creëert digitale middelen voor klanten.