Clinic

Hoe je marketing technology succesvol inzet in B2B marketing

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic 'Hoe je marketing technology succesvol inzet in B2B marketing' door Elias Crum. 

De juiste tool kiezen

De customer journey in B2B is vaak complexer dan in B2C. Marketing technologieën helpen jou om de klantreis soepel te laten verlopen en bij ieder touchpoint de juiste boodschap te communiceren.  Voor iedere fase van de journey is er wel een tool.

Maar hoe kies je nu de juiste technologie? Hoe implementeer je het? En hoe toon je aan wat de investering oplevert? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens de clinic.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De clinic wordt verzorgd door Elias Crum, hij heeft dagelijks te maken met B2B marketeers en is daarnaast host van de Marketing Technology Podcast. Deze ervaring wordt zichtbaar in de clinic: geen hoog over of technisch verhaal, maar juist praktische voorbeelden en how-to’s. Succesverhalen, maar belangrijker; je krijgt ook te horen wat valkuilen zijn zodat je ook weet waarop je moet letten om succesvol te zijn na de clinic.

VOOR WIE IS DE CLINIC INTERESSANT? 

De clinic is interessant voor alle B2B marketers (zowel op operationeel als leidinggevend niveau).

Over Elias

Elias is ondernemer in de marketing technologie, hij is eigenaar van Marketing Guys: het bekendste onafhankelijke B2B marketing technologie bureau in Nederland. Bedrijven komen bij hem om 3 redenen: meer omzet, een betere naambekendheid en het aantonen van de ROI op marketing. Daarnaast is hij de host van de Marketing Technology Podcast met inmiddels bij 150 afleveringen vol prominente internationale gasten op marketinggebied.

Elias Crum

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.