Clinic

Hoe maak je een business case die overtuigt?

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic: 'Hoe maak je een business case die overtuigt?' door Hans Molenaar.

Deze clinic is via een live-stream te volgen!

I.v.m. de huidige corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over.

Het belang van een goede business case

De grootste uitdaging van marketeers, communicatie professionals en customer centric professionals is om aan te tonen wat hun plannen en initiatieven uiteindelijk opleveren voor de organisatie. In veel marketing en cx plannen ontbreekt vaak de financiële onderbouwing.

Wat kun je verwachten?

In deze clinic gaan we aan de slag met het maken van een business case waarmee je de rest van de organisatie kunt overtuigen. We reiken je bouwstenen en voorbeelden aan waarmee je na de clinic die direct mee aan de slag kunt om je eigen plannen financieel te onderbouwen. 

Over Hans Molenaar

Hans Molenaar is oprichter en directeur van Beeckestijn Business School. Daarnaast is hij voorzitter van de PIM Marketing Literatuurprijs en Marketing Scriptieprijs en spreekt hij regelmatig op events. In het verleden heeft hij binnen zowel grote corporates (AT&T, NCR en Royal Bank of Scotland) als startups, b2b marketing en salesmanagement posities vervuld.