Clinic

Hoe maak je een succesvol customer experience plan?

Datum en locatie:
Live-stream

Op 29 april organiseren we de gratis clinic ‘Hoe maak je een succesvol customer experience plan?’ via live-stream, gegeven door Hans Molenaar.

DEZE CLINIC IS via live-stream te volgen!

I.v.m. de huidige corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over.

Een duidelijke customer experience visie opstellen

Het verbeteren van de customer experience staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Echter nog weinig organisaties hebben een duidelijke visie en plan van aanpak. Customer experience management is echt een vak dat verder gaat dan het in kaart brengen van wat klantreizen. Wil je loyalty, retentie en ambassadeurschap verbeteren dan is het belangrijk dat de CX activiteiten goed aansluiten bij de hele organisatie. Daarnaast moet het ook nog eens in lijn zijn met de merkwaarden.

In de praktijk ziet Hans Molenaar dat veel organisaties CX slechts een beetje doen en dat klanten er niet veel van merken. Zeker binnen B2B. Het speelkwartier is voorbij en organisaties moeten echt serieus met CX aan de slag op zowel strategisch niveau (een duidelijke CX visie hebben) als in de dagelijkse operatie. Dat betekent ook dat het belangrijk is om ook de kennis zelf in huis te hebben. Customer experience is niet een project wat je gemakkelijk uitbesteedt.

Wat kun je verwachten?

De vraag is: hoe ga je dit met een goed compact CX plan in gang zetten? Hoe maak je snel een robuust actieplan dat direct rendeert? Hans Molenaar, directeur van Beeckestijn Business School, laat je aan de hand van een aantal voorbeelden zien hoe je een succesvol CX plan maakt.  

Over Hans Molenaar

Hans Molenaar is oprichter en directeur van Beeckestijn Business School. Daarnaast is hij voorzitter van de PIM Marketing Literatuurprijs en Marketing Scriptieprijs en spreekt hij regelmatig op events. In het verleden heeft hij binnen zowel grote corporates (AT&T, NCR en Royal Bank of Scotland) als startups, b2b marketing en salesmanagement posities vervuld.