Clinic

Hoe organiseer je een excellente dienstverlening in een non-profit organisatie?

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Hoe organiseer je een excellente dienstverlening in een non-profit organisatie?" door Jean-Pierre Thomassen en Egbert Jan van Bel.

Excellente dienstverlening

Pas als je een duidelijke visie op klantcontact hebt, is het mogelijk een hoogwaardige dienstverlening te bieden. Dit vormt de basis voor de praktische clinic van Egbert Jan & Jean-Pierre.

Hoe zorg je in een non-profit organisaties zonder marktwerking en focus op kosten voor een goede klantbeleving? Het uitvoeren van tevredenheidsonderzoek onder klanten en het verzorgen van een klantgerichtheidstraining zal zeker effecten hebben. In de praktijk is er meer nodig om dienstverlening en klantbeleving naar een hoger niveau te tillen, het is echter onvoldoende voor een duurzame verandering. 

Wat kun je verwachten? 

In deze clinic komt het volgende aan bod:

  • Waarom een excellente dienstverlening?
  • Het Service Excellence model & gedachtegoed
  • Hoe je als organisatie duurzaam klantgericht kan zijn, ook als publieke dienstverlener
  • De Customer Journey bij publieke instellingen
  • Voorbeelden van gemeenten en woningbouwcorporaties

Egbert Jan & Jean-Pierre nemen je tijdens deze clinic mee in vele (korte) cases. 

Over de sprekers

Egbert Jan is al jarenlang docent bij Beeckestijn en initiatiefnemer van klantvriendelijkste bedrijf van Nederland. Zijn boeken als ‘Kloteklanten’ en het Amerikaanse ‘Follow that Customer’ zijn bestsellers. Je kunt een praktische clinic verwachten, met zowel humor als een kritische blik. Jean-Pierre Thomassen is expert op het gebied van klantgerichtheid en is als kerndocent van de opleidingen Service Excellence en CRM verbonden aan Beeckestijn. Hij heeft in de loop van de jaren 15 boeken over het onderwerp geschreven.