Clinic

Hoe speel jij in op de diversiteit van klanten én markten?

Datum en locatie:
Live-stream


Inclusiviteit & diversiteit zijn belangrijke topics die nu spelen. Maar hoe ga je daar als organisatie mee om? Ontdek het tijdens de gratis online clinic ‘Hoe speel jij in op de diversiteit van klanten én markten? op vrijdag 29 oktober van 14:00 – 15:30 uur.

Steeds meer organisaties zien het nut en vooral de noodzaak in van diversiteit & inclusie. Een inclusieve organisatie kan inspelen op de diversiteit van markten, klanten, talenten én ideeën. Hierdoor kan de organisatie relevant zijn én blijven. Tijdens de clinic krijg je inzicht in hoe je communicatie- en marketingactiviteiten kan inzetten zonder mensen uit te sluiten. 

Na de clinic

  • Begrijp je wat diversiteit & inclusie is
  • Weet je het belang van diversiteit & inclusie voor de organisatie én voor de (potentiële) klant
  • Herken je wat het effect is van inclusief communiceren 
  • Krijg je inzichten die je direct in kan zetten voor inclusieve marketingcampagnes

Voor wie is de clinic bedoeld? 

De clinic is interessant voor (online) marketeers, communicatiespecialisten & contentspecialisten en voor iedereen die meer wil weten over inclusief communiceren. 

Over Madhu Mathoera 

Madhu Mathoera is expert op het gebied van diversiteit & inclusie en marketing & communicatie. Vanuit haar bedrijf, BE(E) Top of mind, helpt Madhu organisaties om aan de slag te gaan met diversiteit en inclusie; dit te herkennen, te erkennen en te omarmen. Op deze manier verbindt ze de verschillen van medewerkers en breng ze deze in lijn met de visie en strategie van een bedrijf. Haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven resulteerde in een missie om Nederland inclusiever te maken.

Madhu Mathoera

GRATIS AANMELDEN

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 14:00 tot 15:30 uur 
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.