Clinic

Hoe zet je een community op en maak je deze succesvol?

Datum en locatie:
09:30 - 11:30
Leusden

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Hoe zet je een community op en maak je deze succesvol?" door Kirsten Wagenaar.

Communities

Communitybuilding wordt door organisaties steeds vaker ingezet naast de meer traditionele marketing- en communicatie middelen. Input vanuit de community zorgt voor user generated content en daardoor unieke, authentieke en persoonlijke informatie die data verrijkt en (potentiële) klanten aantrekt. Maar hoe vormt een community zich tot een succesvol middel? Wat is ervoor nodig binnen een organisatie om deze goed te positioneren en implementeren? 

Wat kan je verwachten?

In deze clinic geeft Kirsten antwoord op bovenstaande vragen en is er volop ruimte voor persoonlijke coaching op basis van de inbreng van je eigen community project.

De clinic is interessant voor iedereen die community als middel wil inzetten om doelgroepen te verbinden, samen te laten werken of inzichten te vergaren. Daarnaast is de clinic interessant voor voor professionals die communitybuilding als onderdeel van een grotere visie zien om de organisatie daadkrachtiger, toekomstbestendiger en wendbaarder te maken.

broodje carriere

Over de spreker 

De clinic wordt gegeven door Kirsten Wagenaar, community strateeg, docent bij Beeckestijn en mede-oprichter van Bind. Sinds 2008 is ze als professional betrokken geweest bij de ontwikkeling en beheer van tientallen communities. 

Aanmelden

Kom op woensdag 19 februari 2020 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09:30 - 11:30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden.

  • Inloop vanaf 09.10 uur
  • Deelname aan de clinic is gratis
  • Indien je na aanmelding toch niet aanwezig kunt zijn, ontvangen wij graag je afmelding via info@beeckestijn.org