Clinic

Hoe zet je storytelling in voor content marketing?

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Hoe zet je storytelling in voor content marketing?" door Ralph Poldervaart.

DEZE CLINIC IS VIA LIVE-STREAM TE VOLGEN!

I.v.m. de huidige corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over.

HET GEHEIM VAN EEN GOED VERHAAL

De hoeveelheid communicatie neemt explosief toe. Hoe zorg je dan toch dat jouw boodschap de aandacht krijgt die het verdient? Dat is een flinke opgave. Er valt veel te leren van journalisten, scriptschrijvers en showrunners. Zij weten waarom we zo geraakt worden door een goed verhaal, of dat nu fictief is of uit het leven gegrepen. Wil je ook meer verhaal in je content? Dan is deze clinic voor jou bedoeld.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Ralph neemt je mee op reis in de wereld van verhalen. En laat zien hoe merken, groot en klein, deze lessen toepassen. Alles begint met het vaststellen van de ‘big story’ van je organisatie of merk: de inspiratiebron én anker voor al je content. Aan de hand het Storytelling Canvas doe je zelf een vingeroefening in het vaststellen van de bouwstenen voor je eigen ‘big story’. Vervolgens kijken we hoe dit zich vertaalt in verhaallijnen en ‘micro stories’. Het wordt een spannende clinic vol helden, heldinnen, monsters en magie. Kom verhaal halen! 

OVER Ralph

Ralph Poldervaart heeft samen met Sander van Duijn StoryDiggers opgezet. Hiermee helpt Ralph organisaties en merken hun verhaal te vinden, vast te leggen en vervolgens uit te dragen. Naast het ontwikkelen van verhaal strategieën voor opdrachtgevers geeft hij ook storytelling workshops en trainingen. Zo is hij docent bij de training storytelling