Clinic

Hyper personalisatie: buzz woord of essentiële trend?

Datum en locatie:
Live-stream

Clinic terrugkijken?

Heb je de clinic gemist? Niet getreurd! Je kunt deze clinic nu terugkijken op de Beeckestijn Knowledge Hub. Stap in de wereld van hyper personalisatie en marketing automation & ontdek hoe je er zelf mee aan de slag kunt!

Clinic terugkijken ›

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Hyper personalisatie: buzz woord of essentiële trend?" door Eva Broersma. 
Deze clinic stond eerder gepland op vrijdag 30 juni en is verplaatst naar vrijdag 14 juli.

hyper personalisatie

De juiste boodschap, op het juiste moment voor de juiste persoon – en dan ook nog real time…waar moet je dan beginnen? Maak je (online) marketingactiviteiten beter zichtbaar door (klant)data effectief in te zetten. Leer hoe je met de nieuwste (AI) technieken hyper-gepersonaliseerde campagnes opzet (GDPR-proof) en zodoende meer leads genereert, de conversie verhoogt en werkt aan klantenbinding en loyaliteit.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de clinic komt het volgende aan bod: 

  • Nieuwe trends
  • Marketing Automation
  • Customer Data Platform
  • Data & GDPR
  • Stappenplan

Over Eva Broersma

Eva startte in 2017 met Relevant voor je Klant. Daarvoor heeft ze bij Xtandit-Xerox gewerkt, een ultieme leerschool voor resultaatgericht werken in het bedrijfsleven. Als marketingmanager ontdekte ze al snel het belang van een (h)echte samenwerking tussen Marketing- en Salesafdelingen en wilde hier meer mee doen. Dat leidde tot Relevant voor je Klant. Eva heeft scherpe inzichten, is pragmatisch ingesteld en ziet overal kansen. Ze is sterk in het uitdenken en opzetten van een juiste strategie en benodigde middelen. 

Eva Broersma

Praktische informatie

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 tot 11:00 uur
  • De clinic zal online te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.