Clinic

De impactorganisatie: een betere wereld met een gezonde businesscase

Date and location:
Live-stream

Hoe zorg je voor een betere wereld met een gezonde businesscase? Leer van de meest inspirerende organisaties in Nederland tijdens de clinic van Joris van Zoelen 

Impactorganisaties

Impactorganisaties zijn in opkomst. In vrijwel elke categorie (particulier of zakelijk) is er een beter alternatief te koop. Beter voor de wereld en gelijkwaardig dan wel beter in kwaliteit. Steeds vaker blijken de organisaties die actief werken aan een betere wereld ook een gezonde businesscase te hebben.

De 11e editie van de Inspirerende 40 laat zien dat – van de 40 – inmiddels 23 bedrijven te kenmerken zijn als impactorganisatie. Onderzoek naar deze organisaties legt bloot wat ze doen en wat hen succesvol maakt.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze clinic deelt Joris van Zoelen alle inzichten uit het onderzoek naar de inspirerende 40. Je ontvangt concrete handvatten om élke organisatie te ontwikkelen tot een bedrijf met een positieve, maatschappelijke impact. Van start-up tot grote corporate: elke organisatie kan de transformatie maken. Als organisatie profiteer je daarmee van de voorsprong die impactorganisaties hebben op de arbeidsmarkt, in de keten en bij klanten.

Meld je aan voor de clinic en ontvang een e-exemplaar van het Jaarmagazine Inspire Action.

Over Joris

Joris van Zoelen is partner en business consultant bij Synergie, een strategisch adviesbureau voor corporate brand strategy. Hij helpt (middel)grote organisaties bij het ontdekken van de unieke organisatie-identiteit, de verankering daarvan in de organisatie en de vertaling naar marketingstrategie. Vanuit 25 jaar ervaring als organisatiestrateeg en aanjager van vooruitgang in uiteenlopende organisaties deelt Joris graag zijn kennis over de Inspirerende 40, Business for Good, purpose, organisatiestrategie, leiderschap en transformatie.

Joris van Zoelen | docent bij Beeckestijn

Aanmelden

  • Je kunt je gratis aanmelden voor deze clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 tot 11:00 uur 
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.