Clinic

De impactorganisatie: een betere wereld met een gezonde businesscase

Datum en locatie:
Live-stream

Hoe zorg je voor een betere wereld met een gezonde businesscase? Leer van de meest inspirerende organisaties in Nederland tijdens de clinic van Janneke Zuidhof

Impactorganisaties

Impactorganisaties zijn in opkomst. In vrijwel elke categorie (particulier of zakelijk) is er een beter alternatief te koop. Beter voor de wereld en gelijkwaardig dan wel beter in kwaliteit. Steeds vaker blijken de organisaties die actief werken aan een betere wereld ook een gezonde businesscase te hebben.

De Inspirerende 40 neemt je mee in de inspirerende wereld van impactorganisaties. Het onderzoek laat zien wat de meest inspirerende organisaties van Nederland zijn en waarom. Tegen de achtergrond van een wereld die rood kleurt, laat het de verhalen van en gezichten achter impactorganisaties zien. Too Good To Go, Follow The Money, ASN Bank, Patagonia: ze laten je zien dát het kan, hóe het kan. Van visie naar high impact. 

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze clinic deelt Janneke alle inzichten uit het onderzoek naar de inspirerende 40. Je ontvangt concrete handvatten om élke organisatie te ontwikkelen tot een bedrijf met een positieve, maatschappelijke impact. Van start-up tot grote corporate: elke organisatie kan de transformatie maken. Als organisatie profiteer je daarmee van de voorsprong die impactorganisaties hebben op de arbeidsmarkt, in de keten en bij klanten.

Meld je aan voor de clinic en ontvang een e-exemplaar van het Jaarmagazine Inspire Action.

Over Janneke Zuidhof

Janneke Zuidhof is partner en strateeg bij Synergie – adviesbureau voor impactorganisaties. Zoekt onder de oppervlakte naar bezieling en wat raakt. En weet dit tastbaar en aantrekkelijk te maken, zodat het mensen in beweging brengt. Zo helpt ze mensen en organisaties hun ideeën te verwezenlijken, van inspirerende visie naar net zo inspirerende werkelijkheid. Voor een wereld waarin we niet alleen kunnen leven maar vooral ook willen leven.

Janneke Zuidhof

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.