Clinic

Innovatiefunnels: De zoektocht naar commercieel succesvolle innovaties

Datum en locatie:
Leusden

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic "Innovatiefunnels: De zoektocht naar commercieel succesvolle innovaties" door Maarten van Kroonenburg

Vanwege het Corona virus zal deze clinic online plaats vinden. Ingeschreven deelnemers zullen hier meer informatie over krijgen. Heb je vragen? Stel ze gerust via info@beeckestijn.org

HOE BOUW JE EEN INNOVATIEFUNNEL?

Innovatie klinkt vaak als iets creatiefs en vrijblijvends. Maar regelmatig wordt er te veel tijd en geld geïnvesteerd in ideeën waarvan het mogelijke rendement onduidelijk is. Hoe zorg je dat deze ideeën ook daadwerkelijk vertaald worden naar commercieel succesvolle innovaties? Een innovatiefunnel is de structuur die je hiervoor nodig hebt. Door een innovatiefunnel op de juiste manier toe te passen kan je op een gestructureerde, meetbare en gedisciplineerde manier er achter komen waar klanten bereid zijn voor te betalen.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Met voorbeelden uit de praktijk laat Maarten je zien hoe je een innovatiefunnel opzet en hoe je hier succesvolle commerciële innovaties uit kan halen. Hierbij deelt hij drie geheimen met je:

#1: Hoe ontwikkel je innovaties waar klanten bereid zijn voor te betalen?
#2: Hoe ontwikkel je innovaties zonder veel tijd en geld te investeren in techniek?
#3: Hoe bereik je veel betalende en terugkerende gebruikers

OVER MAARTEN VAN KROONENBURG

Maartens reis als ondernemer begon op 19 jarige binnen de muziekindustrie. Vier jaar geleden is Maarten zijn bedrijf BW Ventures begonnen. Met BW Ventures heeft Maarten al meer dan 100 startups begeleid in hun zoektocht naar die commercieel succesvolle innovaties. In een gestructureerd, meetbaar en gedisciplineerd proces wordt het voor de ondernemer duidelijk waarom, hoe en wat ze doen.