Clinic

Internal branding: mensen maken merken

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic 'Internal branding: mensen maken merken' door Alisa Post en Vivianne Hahn.

CREEER IMPACT MET EEN MERK DAT GELEEFD WORDT

We weten allemaal dat (her)positionering slechts het begin is. Pas als medewerkers het merkverhaal ‘voelen’, beleven en in praktijk brengen, gaat de klant jullie onderscheidingskracht écht opmerken. Medewerkers die de merkbelofte waarmaken, maken meer impact dan welke brandingscampagne ook. Of kort gezegd: het zijn jullie mensen die jullie merk (sterk) maken. Maar hoe doe je dat? Hoe betrek je medewerkers bij dat waar jullie voor gaan en staan en hoe integreer je de merkpositionering in de day-to-day business? In deze online clinic gaat het over de inzet van internal branding zodat het merk door jullie mensen ‘geleefd’ wordt en daarmee echt impact creëert.

WAT KUN JE VERWACHTEN? 

Deze clinic helpt je om vanuit meerdere invalshoeken naar jullie internal brandingstrategie te kijken. Daarmee krijg je zicht op verschillende mogelijkheden om de mensen in jullie organisatie optimaal te betrekken bij jullie merk. In de clinic zoomen Vivianne en Alisa in op de verschillende niveaus van internal branding; merkdenken (hoofd), merkdoen (handen) en merkvoelen (hart). Er is aandacht voor de invloed van bedrijfscultuur, storytelling en handelingsperspectief. En de verschillende fasen van een internal branding-traject komen aan bod. Vivianne en Alisa delen eigen ervaringen en best practices vanuit het veld en maken het praktisch met een checklist. Hiermee kun je na de clinic direct zelf aan de slag. Ook jullie mensen jullie merk sterk laten maken?  Schrijf je vandaag nog in.

OVER Alisa en Vivianne

Alisa Post is oprichter en eigenaar van Buro Dirigo, gespecialiseerd in internal- en employee branding. Als strategisch adviseur begeleidt ze organisaties bij het (her)positioneren van hun merk en werkt ze het liefst samen met zowel HR als Marketingcommunicatie om de medewerker centraal te zetten in de uitvoering van de merkstrategie.

Alisa Post over internal branding bij Beeckestijn

Vivianne Hahn is Chief Happy Customer bij Buro Dirigo en werkt op het snijvlak van accountmanagement en consultancy. In haar loopbaan heeft zij zich bij diverse organisaties beziggehouden met het verbinden van mensen en organisaties.
Haar huidige focus op internal en employer branding en events sluit daarmee naadloos aan bij haar ervaring.

Buro Dirigo is gevestigd in Haarlem en werkt voor landelijke merken zoals het Leger des Heils, SPIE Nederland, BLG Wonen en voor regionale merken zoals het Spaarne Gasthuis, Meerlanden en OneCircle.

Vivianne Hahn

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.