Clinic

Klant- en medewerkerfeedback in B2B; hoe verbeter je hiermee de CX?

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic "Klant- en medewerkerfeedback in B2B; hoe verbeter je hiermee de CX?" door Mirela Kahrimanovic en Egbert Engelfriet. 

DEZE CLINIC IS VIA LIVE-STREAM TE VOLGEN!

I.v.m. de huidige corona-maatregelen zal deze clinic via een live-stream te volgen zijn. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over.

Klant- en medewerkerfeedback in B2B

Hoe zorg je met de feedback uit een onderzoek voor de juiste mindset in jouw organisatie? En hoe zorg je voor een cultuurverandering die gericht is op het beste uit klant en medewerker halen? In deze interactieve online clinic nemen Mirela Kahrimanovic en Egbert Engelfriet je mee in de wereld van klant- en medewerkerbeleving in B2B.

Hoe werken organisaties in een B2B omgeving op basis van klant- en medewerkerfeedback aan enthousiastere medewerkers en terugkerende klanten? Welke basis moet er op orde zijn en waarin kun je verrassen? Het wordt pas echt leuk als een hele organisatie het vanzelfsprekend vindt om aan de slag gaan met de feedback. Met de juiste en bij jouw organisatie passende aanpak maakt je écht impact.

Met cases en praktische voorbeelden word je in deze clinic uitgedaagd om na te denken wat de richting voor jouw organisatie is. Met concrete tips kan je al morgen de eerste stap maken.

Wat kan je verwachten?

In deze clinic komt het volgende aan bod:

  • Trends en benchmarks in Customer en Employee Experience binnen B2B
  • (e)NPS, Customer & Employee Journey, continu feedback programma’s
  • Individueel en structureel opvolgen van feedback
  • Wisselwerking tussen klant- en medewerker beleving

Over Mirela 

Mirela is Consultant Customer Experience bij Integron en jarenlang docent geweest bij Beeckestijn. Met kennis in zowel B2C als B2B en een praktische blik kan ze veel organisaties inspireren om de volgende stap te maken in hun Customer Experience programma’s.

Over Egbert

Egbert is Directeur bij Integron. Vanuit zijn functie en passie heeft hij jarenlang verschillende B2B klanten zowel nationaal als internationaal begeleid bij hun Customer & Employee programma’s. Ook is hij de initiatiefnemer van vele digitale innovaties binnen Integron.