Clinic

Leiderschap in Digital Marketing

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Leiderschap in Digital Marketing" door Madelon van der Tol. 

Leiderschap in digital marketing

Wanneer je al wat langer meeloopt in marketing, heb je het nodige zien veranderen. En die versnelling wordt steeds groter. Wat vraagt dat van jou, als leider van de marketingdiscipline in je bedrijf of divisie? Wat heb je nodig om een succesvolle Digitale transitie in Marketing te realiseren, van je team, en van jezelf? Hoe krijg je helderheid en inzicht in wat er moet veranderen, en die veranderingen bovendien geïmplementeerd? In deze online clinic gaat het dit keer niet over trends en tools, maar over team en transformatie.

Wat kun je verwachten? 

Deze clinic helpt je om de juiste vragen te stellen en te beantwoorden. Hiermee kun je weer een stap te zetten in jouw leiderschapsontwikkeling binnen Digital Marketing & Strategie. Voor deze clinic sprak Madelon met een aantal bekende leiders in het veld en deelt ze hun en eigen adviezen en best practices. Ze behandelt de kenmerken van goede leiders in de digitale transformatie en 3 essentiële elementen voor het leiden van de verandering. Zo zet ze je aan het denken over jouw kijk op diezelfde thema's. 

Over Madelon

Madelon van der Tol is CMO en ondernemer met 20 jaar ervaring in marketing, strategie en consultancy. Inmiddels werkt ze al een aantal jaren als zelfstandig marketingstrateeg bij start-ups, scale-ups en andere ondernemende organisaties. Daarnaast ontwikkelt ze masterclasses en geeft ze trainingen op het gebied van Digital Marketing, Branding en Leiderschap.

Madelon van der Tol is docent digital marketing bij Beeckestijn Business School

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.