Clinic

Leiderschap in digitale transformatie

Datum en locatie:
Leusden

Leid jouw organisatie door de digitale transformatie

Zoek jij meer kennis over digitale transformatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met de opleidingen in digitale transformatie van Beeckestijn kun je effectief leiding geven aan en sturing geven aan digitale transformatie.

Bekijk digitale transformatie opleidingen ›

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Leiderschap in digitale transformatie" door Nanne Dodde.

De digitale ontwikkelingen brengen enorme kansen voor voorspoedige ontwikkeling en sustainability van organisaties en mensen met zich mee. Succesvol hierop inspelen betekent om kunnen gaan met de dynamiek en complexiteit (ook wel VUCA, Volatility, Uncertainty, Complexity en Ambiguity genoemd). Daarnaast moet richting en betekenis worden gegevens aan de (noodzakelijke) transformatie. Het ontstaan van een nieuwe vorm van leiderschap is van vitaal belang gebleken. 

Wat kan je verwachten?

Tijdens de clinic komt het volgende aan bod: 

  • Succesvol transformeren in complexe organisaties.

  • Aanpak van sociale innovatie voor digitale innovatie.

  • Persoonlijk leiderschap, inclusief een netwerkoefening.

Over Nanne Dodde

Nanne heeft als directeur en bestuurder in het bedrijfsleven diverse transformaties naar klantgerichtheid en een sociale netwerkorganisatie mogen meemaken.  Na diverse opleidingen (oa. Harvard, Insead) is hij 15 jaar geleden (als 3ND) organisaties gaan begeleiden bij strategie en ontwikkeling in dynamische complexiteit.  Nanne is expert op het gebied van ‘complexity leadership’ en geeft gastcolleges bij oa. Beeckestijn, Nyenrode, Universiteit van Amsterdam en diverse organisaties. 

Nanne Dodde