Clinic

Marketing voor een betere wereld: het geheim van duurzame marketing

Datum en locatie:
Live-stream

Op 21 april organiseert Beeckestijn Business School de gratis clinic 'Marketing voor een betere wereld: het geheim van duurzame marketing ' met Durk Bosma & Muriel Arts.

Het verleiden en motiveren van de consument tot het maken van duurzame keuzes, is geen gemakkelijke taak. Immers, niet de belangen van de consument of die van het bedrijf staan centraal, maar die van de planeet. Hoe krijg je dit als marketeer voor elkaar?

De juiste insights verzamelen

Duurzaamheidsspecialisten Muriel Arts en Durk Bosma laten je zien hoe je succesvol kunt zijn met duurzame marketing en merken, door middel van helder inzicht in de consument én een strategie die rekening houdt met ‘people, planet & profit’. We laten succesvolle cases zien en leggen uit hoe je op een slimme manier aan de juiste insights kan komen.

Vragen die beantwoord worden:

  • Waarom is duurzame marketing anders dan reguliere marketing?
  • Hoe zet je de consument centraal als spil van duurzame marketing?
  • Welke persona’s zijn er als we kijken naar duurzaamheid?
  • Welk gereedschap heb je om gedrag te beïnvloeden?
  • Hoe vertaal je de duurzaamheidsdoelstelling van je organisatie naar concrete marketingactiviteiten met impact?

Voor wie is de clinic bedoeld?

De clinic is bedoeld voor marketeers, insights managers, duurzaamheidsmanagers en beleidsmakers voor wie duurzaamheid een steeds belangrijker onderdeel van hun takenpakket is.

Durk Bosma

Durk Bosma is, behalve kerndocent bij Beeckestijn, oprichter van het Future of Food Institute. Zijn vakgebied is marktonderzoek en hij heeft zich gespecialiseerd in duurzame voeding. Met zijn Future of Food Institute biedt hij marketeers onmisbaar inzicht in de beweegredenen en barrières van de verduurzamende consument.

Durk Bosma - docent & spreker

Muriel Arts

Muriel Arts is oprichter van IMPACTING.today, business & brands for a better tomorrow. Muriel begon haar carrière bij Unilever waar ze 15 werkte in diverse functies in de wereld in commercie, marketing en innovatie, zoals Grolsch, KPN en Talpa. De Triple Value aanpak met waarde creatie voor bedrijf, klant en maatschappij is een tastbaar resultaat van 8 jaar onderzoek naar naar hoe duurzame marketing en strategie in de praktijk succesvol te maken

Muriël Arts

Gratis aanmelden

  • Meld je aan voor deze gratis clinic van Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 09:30 tot 11:00 uur
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-stream
  • Voorafgaand aan de clinic ontvang je een mail met meer informatie
  • Na afloop van de clinic ontvang je de handout van de presentatie in je mailbox.

Past de clinic niet binnen jouw agenda? Geen probleem! Iedereen die is aangemeld krijgt na afloop toegang tot de opnamen van de clinic. Zo kan je op een ander moment alsnog inspiratie en kennis opdoen.