Clinic

Marketplaces: essentieel in customer journey binnen e-commerce

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Marketplaces: essentieel in customer journey binnen e-commerce" door Jorrit Steinz

De ontwikkelingen binnen marketplaces zitten in een stroomversnelling. Als fabrikant of merk is het essentieel om beschikbaar te zijn waar je doelgroep is. De P van plaats is niet voor niets een van de klassieke vier p's. Als je niet op de juiste marketplaces aanwezig bent, of op die marktplaasten niet goed vindbaar bent, loop je klanten mis. Het is een essentieel onderdeel van vele customer journey's. 

Wat kun je verwachten?

Jorrit deelt de nieuwste Europese en wereldwijde ontwikkelingen en geeft praktische strategieën en inzichten. Hiermee kan je de kansen die marketplaces bieden beter benutten in combinatie met je eigen D2C e-commerce winkel(s).

Tijdens de clinic komt het volgende aan bod:

  • De laatste trends en ontwikkelingen binnen Marktplaatsen
  • Succesvolle strategieën  
  • Lokale en wereldwijde marktplaatsontwikkelingen 

over Jorrit Steinz

Jorrit is de founder of ChannelEngine.com. Hij heeft al meer 20 jaar ervaring binnen E-commerce (zowel binnen B2B als B2C). Hij is expert op het gebied van o.a. E-commerce, marketplaces, en Saas. Daarnaast spreekt hij regelmatig op events. 

 

Jorrit Steinz deelt zijn expertise over marketplaces en ecommerce

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen.