Clinic

In 5 stappen naar een succesvolle Marketplace strategie

Datum en locatie:
Live-stream

Beeckestijn Business School en Netprofiler nodigen je graag uit voor de gratis clinic “In 5 stappen naar een succesvolle Marketplace strategie”. 

Veel bedrijven willen starten of zijn net gestart met de verkoop via Marketplaces (zoals Bol.com en Amazon) maar zien dat de groei nog beperkt is. Tijdens deze clinic laten Lucas en Frans van Netprofiler zien hoe je aan de hand van een praktisch 5 stappenplan kunt starten én groeien op Marketplaces. Het stappenplan zorgt voor een houvast. Denk daarbij aan de stappen tussen het openen van een account en het promoten van jouw product. In dat stappenplan komen verschillende dingen aanbod zoals: de verschillen tussen Vendor en Seller en hoe je inzicht krijgt in klantdata. Tijdens de clinic doorlopen Lucas en Frans de belangrijkste factoren waar je rekening mee kunt houden tijdens en na het opstarten.

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

IK KAN ER NIET BIJ ZIJN OP  HET TIJDSTIP VAN DE CLINIC, KAN IK DE OPNAMES ONTVANGEN?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

WANNEER ONTVANG IK DE INLOGGEGEVENS TOT DE LIVE-STREAM?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.