Clinic

Merk & bureaus: de kunst van een goede briefing

Datum en locatie:
Live-stream


We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Merk & bureaus: de kunst van een goede briefing" door Nanda Idink.

Haal samen met een bureau het meeste uit je merk

Je hebt veel plannen voor je merk en je wilt een sterke en passende campagne ontwikkelen. Niet alleen, maar samen met een creatief bureau of jouw interne creatieve afdeling. Alleen hoe pak je het aan? Werken met reclamebureaus, digitale bureaus, mediabureaus, het lijkt makkelijk en tijdbesparend, maar ervaring leert dat je niet altijd het gewenste resultaat krijgt. Want jij moet er zelf ook hard voor werken. Dit begint bij het fundament: wie ben je en voor wie ben je er. En dit helder formuleren in een briefing, want dáár begint het bouwen aan een sterk merk.

Wat kan je verwachten bij de clinic?

De inhoud is praktijkgericht en door middel van vragen en chat zoveel mogelijk interactief. Na het volgen van deze clinic weet je:

  • Waarom een briefing belangrijk is;
  • Waar je vakgenoten tegenaan lopen en welke tips en tricks er zijn om dit op te lossen;
  • Welke bouwstenen er nodig zijn voor een scherpe briefing;
  • Wie je betrekt bij het briefingtraject;

Kortom, deze clinic gaat over hoe je het beste haalt uit jouw merk door samen met jouw creatieve bureau de beste passende campagne te ontwikkelen. Met als langer termijn doel een echte partnership met jouw bureau i.p.v. een korte termijn opdrachtgever – bureau relatie.

Voor wie is deze clinic interessant?

Deze clinic is interessant voor communicatieafdelingen, brandmanagers, marketingcommunicatie specialisten en andere marketeers die (beter) willen samenwerken met creatieve bureaus en die praktische tools willen hebben om een aantrekkelijke en heldere briefing te maken.

Over Nanda

Nanda Idink is specialist in marketingcommunicatie, gek op nieuwe ideeën en het samenbrengen van mens en merk. Na 20 jaar ervaring bij diverse reclamebureaus en grote internationale bedrijven startte ze De CommunicatieArchitect, waarmee ze zich richt op kleine bedrijven en starters die willen bouwen aan een sterk en menselijk merk. Hiervoor heeft Nanda het CommunicatieHuis Canvas ontwikkeld – een  marcom plan op 1 A4. Hierin komen alle aspecten voor het bouwen van een merk aan bod, van fundament en strategie tot de marketingcommunicatietools. 

Nanda Idink, spreker bij Beeckestijn

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Alle clinics zijn gratis bij te wonen.

Ik kan er niet bij zijn op  het tijdstip van de clinic, kan ik de opnames ontvangen?

Als de clinic wordt opgenomen ontvangen alle aangemelde deelnemers een link om de clinic tot twee weken na de clinic datum terug te kijken. Kan je niet op de datum van de clinic? Je kan je alsnog aanmelden om de opname & handout te ontvangen.

Let op: niet elke clinic wordt opgenomen. Als een clinic wordt opgenomen staat dit vermeld bij de clinic.

Wanneer ontvang ik de inloggegevens tot de live-stream?

Je ontvangt de live-stream inloggegevens op de dag voor de clinic (einde van de dag). We sturen je vlak voor aanvang ook nog een e-mail om direct deel te nemen aan de live-stream.

Is de clinic vandaag en heb je de live-stream gegevens nog niet ontvangen? Laat het ons weten via de chat en we sturen je de inloggegevens direct toe.